Bakanlıktan Vestel'e ödül

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın bu yıl 19.’sunu düzenlediği Tüketici Ödülleri’nde Vestel de bir ödül kazandı.

Bakanlıktan Vestel'e ödül
Bakanlıktan Vestel'e ödül
GİRİŞ 18.03.2016 16:27 GÜNCELLEME 18.03.2016 16:27
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Vestel,Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın bu yıl 19.’sunu düzenlediği Tüketici Ödülleri’nde “Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü”nü kazandı.

Ödülle ilgili konuşan Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, “Vestel, sadece teknoloji üreten bir firma değil. Kusursuz Vestel deneyimi için tüketici memnuniyetini en önemli ilkelerimizden biri. Son yıllarda üst üste gelen ödüller doğru yolda olduğumuzu gösteriyor” diye konuştu.

Erdoğan, Vestel’in, ürünlerin satışından teslimine, kurulumundan destek hizmetlerine kadar tüm aşamlarda tüketici memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için çalıştığını söyledi.

YORUMLAR 4
  • Ismet Hanay 8 yıl önce Şikayet Et
    Benim Vestel marka lcd televizyonumun kanallari kendiliginden kayboldugu halde ve tekevizyon garanti kapsaminda oldugu halde 35 tl kanal yukleme ucreti aldilar. Bu nasil Vestelin tuketici memnuniyeti
    Cevapla
  • gazi k 8 yıl önce Şikayet Et
    Bende no frost buzdolabından memnun değilim,kapısı değişti ama kenarındaki pvc ler renk değiştirdi kapı sacı dayanıksız 3 aydır para iadesi talebime halen cevap verilmedi müşteri memnuniyeti bumu nasıl tüketici ödülü veriliyor.
    Cevapla
  • ibrahim dd 8 yıl önce Şikayet Et
    Nasil tuketici ödülü alir anlamiyorum. aldigin tum urunler 4-5 sene icinde bozuldu. pekcok kisi de memnun degil..
    Cevapla
  • kullanıcı 8 yıl önce Şikayet Et
    bir ürün 5 kere sıfırı ile değişipde hala sorun çözülememişse,yerim ödülünü...
    Cevapla