Alternatif Turizme Yepyeni Bir Tesis Daha

Side’nin İlk ve Tek Alternatif Turizm Oteli

Alternatif Turizme Yepyeni Bir Tesis Daha
Alternatif Turizme Yepyeni Bir Tesis Daha
GİRİŞ 21.01.2016 02:00 GÜNCELLEME 21.01.2016 09:50

Türkiye’ de yükselen orta sınıfla beraber son yıllarda Türk turizm sektörünün amiral gemisi durumunda olan Alternatif turizm otellerine bir yenisi daha ekleniyor.  

Ottoman Family markasıyla 2016 Yaz aylarında misafirlerini ağırlayacak olan tesis, 5 yıldızlı bir otelin tüm gereksinimlerini fazlasıyla taşıyor.

Side’nin İlk ve Tek Alternatif Turizm Oteli

Bu güne kadar pek çok alternatif turizm otelinin Alanya’da yer almasının aksine Side’de hayata geçecek olan Ottoman Family sektöre ve sektör tüketicisine bambaşka bir deneyim tattıracak. Tesis hakkında gelen bilgilere göre; Ottoman Family Hotel, gerek lokasyonu gerekse yapısı itibariyle misafirlerine farklı bir deneyim sunmak üzere hazırlanıyor. Bu farklılığın önemli bir göstergesi ise tesisin Side’de yer alması. Pek çok alternatif turizm otelinin Alanya lokasyonlu olarak faaliyet göstermesi ise Ottoman Family’e başka bir avantaj sağlıyor. Ottoman Family, insanlara ilk etapta farklı sahillerde denize girme, farklı bir beldeyi tanıma fırsatı sunuyor. Öte yandan Side’nin 1. derece turizm bölgesi olması da Ottoman Family Hotel için ayrı bir avantaj unsuru.

 Bayanlar İçin Özel Ayrıcalıklar

Side’nin ilk alternatif turizm oteli Ottoman Family özellikle bayanlar için eşzamanlı pek çok ayrıcalığı bir arada sunuyor. Bayanlara özel 3000 m² SPA’sı, sadece bayan misafirlerin yararlanacağı Kadınlar Kahvesi, Side’nin altın kumları üzerinde bayanlar güneşlenme alanı, bayanlara özel havuzda yer alan ve 7 farklı banttan oluşan sektörün en büyük aqua (su kaydırağı) parkı bu ayrıcalıkların sadece bir kaçı.

Aynı zamanda Side’nin en büyük bayanlar kompleksini de içerisinde barındıran Ottoman, açılış tarihine yakın yapacağı basın resepsiyonuyla birlikte tesisini kamuoyuna anlatmak için sabırsızlanıyor.

Biz Bir Aileyiz

Alternatif turizm sektörünün önemli oyuncularından bir tanesi olmaya hazırlanan Ottoman Family’den edinilen bilgilere göre Ottoman, her geçen gün büyüyen sektörde kendisini bu ailenin bir parçası olarak görüyor.  Tüm alternatif turizm otellerinin aynı rotada ilerleyen ve çalışan kurumlar olduğunu, sektör yatırımcılarının bu ülkenin insanlarına daha iyi tesisler sunmak noktasında yarıştığını düşünüyor.