ASELSAN Suudi Arabistan’da şirket kuruyor

ASELSAN ve Taqnia DST arasında Suudi Arabistan'da ortak şirket kurulması için ön anlaşma imzalandı.

ASELSAN Suudi Arabistan’da şirket kuruyor
ASELSAN Suudi Arabistan’da şirket kuruyor
GİRİŞ 23.11.2015 16:29 GÜNCELLEME 23.11.2015 17:03
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

ASELSAN’dan Suudi Arabistan hamlesi… ASELSAN Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada, Suudi Arabistanlı Taqnia DST ile Suudi Arabistan’da şirket kurmak için ön anlaşma imzaladığını açıkladı. ASELSAN hisseleri ise ilk seansı yüzde 2.54 yükselişle 16.15 liradan tamamladı.

RİYAD'DA İMZALANDI

ASELSAN'ın geçen haziran ayında yaptığı yazılı açıklamaya göre, iki taraf daha önce mutabakat muhtırası imzalamışlardı. Taqnia Savunma ve Güvenlik Teknolojileri Şirketi Genel Müdürü Dr. Hamad Alyousefi ve ASELSAN Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Şener tarafından, Suudi Arabistan Türkiye Büyükelçisi Yunus Demirer'in de katılımıyla Riyad'da imzalanmıştı. 2011 yılında Riyad'da kurulan Taqnia iletişim sistemleri alanında hizmet veriyor.

YORUMLAR 50
  • tokmak 8 yıl önce Şikayet Et
    aselsan gurur kaynağımız
    Cevapla
  • Salih 8 yıl önce Şikayet Et
    Zalim sisi'yi destekleyen, Müslüman Kardeşler e zulmeden ve başta Mursi olmak üzre nice mazluma eziyet edenleri finanse Suud'un marifetleri unutuldu cici oldu ya!
    Cevapla
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Ehli sunetin en buyuk dusmani Vehabiligi kuran Ingilizler ve sii li kuran Yahudilerdir!
    Cevapla
  • ses 8 yıl önce Şikayet Et
    tek düze yorum yapmayın. Suudi ler su an doğru yolda ilerliyor.Bölücülük yapmayın bir ve birlik olma zamanı
    Cevapla
  • Alaadin 8 yıl önce Şikayet Et
    Iran rejimi Suriyede ne mal oldugunu ispatladi.Deasa yardim Suudi Arabistandan geliyorsa direkman Suudi hukumeti tarafindan gelmiyor.Deas terorist olsada Esed kadar terorist de degil,hersey meydanda bakin gorun okuyun
    Cevapla
  • maysa 8 yıl önce Şikayet Et
    Memleketimizde Caferi topluluğu var ki Şiiliğin bir kolu,takiyye yaparak içimizden birileri gibi iran'a toz kondurmazlar(bu bilgi cebinizde dursun).Diğer husus paralel diye tesmiye olan cemaat'a sesleniyorum " Hani baştakiler irancıydi,iranın düşmanı suudla ne işi var o zaman?" Ama size laf anlatılmaz.Din ehli iken kin ehli olanlara sözüm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle