Yöneticilerini kendi bünyesinde yetiştiriyor

TeknoSA, yöneticilerini Liderlik Gelişim Programı ULead ile kendi bünyesinde yetiştiriyor.

Yöneticilerini kendi bünyesinde yetiştiriyor
Yöneticilerini kendi bünyesinde yetiştiriyor
GİRİŞ 16.11.2015 13:11 GÜNCELLEME 16.11.2015 13:11
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

TeknoSA'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, geçen yıl ekimde hayata geçirdiği yurt dışı ile akredite olan ilk gelişim programı ULead TeknoSA Liderlik Gelişim Programı'nı tamamladı.

TeknoSA çalışanlarının hedeflerine ulaşabilmesinde liderlik kültürünün ön plana çıkmasını amaçlayan programa, TeknoSA, İklimSA, KlikSA ve BimSA'dan toplamda 149 üst düzey yönetici, müdür ve müdür yardımcısı katıldı.

Kurumun geleceğini şekillendirmesi ve liderlerin geliştirilmesi üzerine tasarlanan programın kapanışında 149 yöneticiye sertifikaları verildi. 1 yıl süren eğitim programında, şirket ekosisteminin tamamını kapsayan kurumsal bütünlüğe paralel bir yaklaşım uygulandı.

TeknoSA Liderlik Gelişim Programı'nda çalışanların bireysel farkındalığını geliştirmesi ve bunun ekip yönetimine olan katma değerinden yola çıkılarak yöneticilere liderlik konusunda eğitimler verildi. TeknoSA Akademi'nin müfredatına sürekli olarak dahil olan programdan 2016 itibarıyla uzman ve yönetici pozisyonlarındaki çalışanlar da faydalanabilecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • zalım dayı 8 yıl önce Şikayet Et
    teknosa personeliyle ürün değişim ve iade politikalarıyla küçük bir firma olduğunu defalarca ispat etmiş bir firmadır
    Cevapla
  • fırat 8 yıl önce Şikayet Et
    gidin bir mağzalara bakın. personel kendi halınde hiç ilgi alaka yok resmen çiftlik gibi bence once personellerine biraz eğitm versn
    Cevapla
  • cengo 8 yıl önce Şikayet Et
    Eğitim varda para yok, bitmek tükenmek bilmeyen istekler, havasız gürültülü avm ortamları, egoist yöneticiler, az eleman çok iş, uzun süren kasa işlemleri, merkezle olan iletişimsizlik az para çok iş felsefesi eee eleman nereye kadar dayansın ya sabırrr....
    Cevapla