Murat Ülker: Lüzumsuz işler müdürüydüm

Twitter hesabından gençlere nasihat veren Murat Ülker, anılarını paylaşmaya devam ediyor.

Murat Ülker: Lüzumsuz işler müdürüydüm
Murat Ülker: Lüzumsuz işler müdürüydüm
GİRİŞ 17.07.2014 00:02 GÜNCELLEME 17.07.2014 10:58
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yıldız Holding patronu Murat Ülker, şirketin Ar-Ge bölümünde çalıştığı dönemde babası Sabri Ülker’in kendisine ‘Lüzumsuz işler müdürü’ dediğini anlattı.

Resmi Twitter hesabından gençlere sürekli tavsiyelerde bulunan Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, önceki akşam da ilk girişimcilik hikayesi olan ‘Murat Kimya’yı anlattı. Daha önce kimsenin bilmediği bu girişimin perde arkasında ise Ülker’in babasıyla yaşadığı ilginç anısı yer alıyordu. İş hayatına ilk atıldığı dönemde şirkette bir unvanı olmadığını anlatan Ülker, “Ar-Ge kalite bölümünde çalışıyordum. Babam beni görünce ‘lüzumsuz işler müdürü’ derdi. Bir gün, ‘Bu işler senin ne kadar zamanını alıyor’ diye sordu. Ben de ‘Yarım günde bitiriyorum’ dedim. ‘O zaman başka bir iş yap’ dedi."

YORUMLAR 2
  • murat cg 9 yıl önce Şikayet Et
    Tercihler. Ürün alırken %100 Türk malı alma önceliğimiz olduğunu öğrendik.
    Cevapla
  • Cemil Beyazıt 9 yıl önce Şikayet Et
    Çok şaşırdım !!. İş hayatına babasının yanında başlayan herkes böyledir çıraktır, ayak işleri yapar vs...İşi öğrenmesi için yoksa sonuçta patronun oğlu öyle kalacak hali yok. Zenginlerin hikayesi hep böyledir küçükken çıraktım falan halbuki hepsi babadan kalma bir tezgah olduğu için orada boş zamanlarda çalışmıştır.
    Cevapla