Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu'ndan mesaj

Son dakika: Merkez Bankası'nın yeni Başkanı Şahap Kavcıoğlu, ilk mesajını kamuoyuyla paylaştı. Kavcıoğlu, 'Ekonomimiz güçlü temeller üzerinde yükselecek. Şeffaflık ve öngörülebilirlik ilkesiyle çalışacağız' açıklamasında bulundu.

Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu'ndan mesaj
Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu'ndan mesaj
GİRİŞ 22.03.2021 18:37 GÜNCELLEME 22.03.2021 18:47
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Önümüzdeki dönemde büyük bir özveriyle, yatırım, üretim ihracat ve istihdamı artırıcı sürdürülebilir büyüme için gerekli koşulların oluşturulmasına katkı sağlayacağız" diyen Kavcıoğlu, "Şeffaflık ve öngörülebilirlik ilkesiyle çalışacağız" ifadelerini kullandı.

'EKONOMİMİZ GÜÇLÜ TEMELLER ÜZERINDE YÜKSELECEK'

Kavcıoğlu, şöyle devam etti: 

"Enflasyonda kalıcı düşüş hedefiyle şeffaflık ve öngürülebilirlik ilkeleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Görevimizi tüm paydaşlarla iletişim kaynaklarını etkin tutarak yürütmeye devam edeceğiz. Ekonomimiz güçlü temeller üzerinde yükselecek. Yatırım, üretim, ihracat ve istihdamı artırıcı sürdürülebilir büyüme için gerekli koşulların oluşmasına katkı sağlayacağız"

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Göksel Aşan'dan son dakika dolar açıklaması

YORUMLAR 36
  • Abdullah Er 3 yıl önce Şikayet Et
    faiz=enflasyon artarak tl değer kazansaydı tl dünyanın en değerli parası olurdu.
    Cevapla
  • T.C. 3 yıl önce Şikayet Et
    Diğer başkanlardan ayrı ne dedi, önemli olan islami banka olabilmektir, MB' in diğer hissedarları islami banka olmaya izin mi vermiyor. ajanlar faizin düşmesine onay mı vermiyor anlamadım. Yüksek faiz biçerek paramıza değer vermeye çalışıyorsunuz, o zaman doların piyasada en değersiz para olması gerekir. yemeyin bizi, yazık bu millete. dinimiz faizi yasaklamıştır. (NOKTA)!!!!
    Cevapla
  • Adil 3 yıl önce Şikayet Et
    Islami şeriat ile yönetilen 100 küsür ülke den bir tane var mı? Faizi yasaklayan. Enflasyon olmasa faizde olmazdi
    Cevapla
  • arif çetin 3 yıl önce Şikayet Et
    dolar kullanımını yasaklayın bizim ne işimizvar dolarla sadece dolar devletler arasında kullanılsın yaşı büyük olanlar bilir1980 de yasaklanmıştı birdahada böyle olaylarla karşılaşmayız
    Cevapla
  • Bursali 3 yıl önce Şikayet Et
    Üç kuruş para mız borsada çöp olurken niye konuşmadin sustun şimdi çıkıp mit mir mir vir vir bir bıraktım size inanmayı de get
    Cevapla
  • hak 3 yıl önce Şikayet Et
    taaaabbiii tabi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle