TNT TV Türkiye'nin faaliyetleri durdu!

ABD'li medya şirketi Turner Broacasting, TNT TV Türkiye'nin faaliyetlerini durdurduğunu açıkladı... Şirketten yapılan açıklamada da şu bilgilere yer verildi.

TNT TV Türkiye'nin faaliyetleri durdu!
TNT TV Türkiye'nin faaliyetleri durdu!
GİRİŞ 14.06.2012 11:13 GÜNCELLEME 14.06.2012 15:48
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bloomberg HT'nin son dakika olarak duyurduğu habere göre... Türkiye pazarında yeni fırsatlar aramaya devam ettiklerini açıklayan şirket yetkilileri, Carton Network ve CNN Türk kanallarındaki faaliyetlerinin devam edeceğini ama TNT Türkiye'nin faaliyetlerinin durdurulduğunu belirtti.

ŞİRKETİN AÇIKLAMASI ŞÖYLE:

Kanal, yayın akışı değişikliği ile birlikte yeni bir bildirime kadar yayına devam edecek. TNT Türkiye belirlenen iş planına göre performans ve büyüme göstermedi. Buna bağlı olarak, yapılan detaylı inceleme sonucunda dikkatle değerlendirilmiş bu karar alındı.

Türk medya sektörünün bazı en yetenekli ve yaratıcı insanlarından oluşan TNT Türkiye ekibine hizmetleri için minettarız. Bu zorlu süreçten etkilenen tüm çalışanlara azami desteği sağlayacağız.

Cartoon Network ve CNN Türk kanalları her zamanki faaliyetlerini sürdürmeye devam edecek. Turner, Doğan TV ile 1999'da CNN Türk'ün kurulması ile başlayan uzun süreli ve değerli ilişkilerininin yanı sıra Türkiye'deki gelecek yatırımlarına olan bağlılığını sürdürüyor.

Turner, bu önemli pazardaki büyüme fırsatlarını araştırmaya devam edecek.

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 7
  • Mücahit ÖZTAŞCI 13 yıl önce Şikayet Et
    cartoon network'a dikkat.... cartoon network kanalını dikkatle izlerseniz çocuklar için hiç de iyi örnek olmadığını sezeceksiniz....şahsen ben sildim...en iyisi trt....
    Cevapla
  • pehlivan 13 yıl önce Şikayet Et
    ıyi olmus. ömer çölakilin programinda basit bir ilizyonisti çkaripta loto sonuçlarini önceden biliyor diye milletle ve bu oyuna milletin noterini alet etmeye çalisipta dalga geçer gibi bunu gerçekmis gibi sunan program yüzünden iyice kicik olmustum bu kanala. o kadar mesaj attim bu rezillikten ötürü milletten özür dileyin diye ama dilemediler.
    Cevapla
  • cengiz beşir 13 yıl önce Şikayet Et
    bir kadın tanıdım dizisinin ve lost'un ahı tuttu. bence yarıda kestikleri dünyanın en mükemmel dizisi lost'un ahı tutmuştur. bir zamanlar ti-en-ti iken sonrasında türkçeleşip ( ?? ) te-ne-te olunca davası ölmüştü zaten. ve unutmadan.. bir kadın tanıdım gibi kaliteli ve sıradışı bir diziyi oyuncağa çevirdiler, kaç defa gününde yayınlamadılar, eski bölümlerle yıprattılar, ve yayından kaldırdılar. bu nedenle silmiştim zaten o kanalı. aman kapansın iyi olur
    Cevapla
  • fatihbüyüksarıkulak 13 yıl önce Şikayet Et
    o değilde. çarkıfelek en önemlisi petek ne oalacak
    Cevapla
  • Ali SAĞLAM 13 yıl önce Şikayet Et
    yok yok bu kadar basit değil bence. vadide bu noktalara çok değinildi. medya, patron, el değiştirme, abd, israil vs. kesinlikle bu kapatmanın arkasından birşey çıkacak ama yakında anlarız. buraya yazıyorum :) demedi demeyin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle