İtalyan savunma devi Leonardo'nun CEO'su Cingolani'den Baykar'a övgü
Avrupa’nın en büyük savunma firmalarından İtalyan Leonardo şirketinin Üst Yöneticisi (CEO) Roberto Cingolani, Türkiye’nin insansız hava araçları üreticisi Baykar'dan ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’dan övgü ile söz etti.
Baykar ile yakın zamanda ortaklık anlaşması imzalayan Leonardo'nun CEO’su Cingolani, Fransız Le Monde gazetesine verdiği röportajda, Baykar'ın son dönemde savunma sanayisindeki yükselişinden etkilendiğini belirtti.
Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’dan da övgü ile bahseden Cingolani, “Biz mühendisiz, aynı dili konuşuyoruz. Benim gibi kot pantolon, tişört ve spor ayakkabı giyiyor.” ifadesini kullandı.
23 Ocak’ta Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'ni ziyaretinden oldukça etkilenerek döndüğünü dile getiren Cingolani, konutları, parkları, kreşleri, yüzme havuzları, okulları ve yardım kuruluşlarıyla Baykar kampüsünün kendisine ünlü İtalyan mühendis Adriano Olivetti’nin 1930-1960 yıllarında inşa ettiği Ivrea ideal şehrini hatırlattığını kaydetti.
Cingolani, 23 Ocak’ta Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'ne ziyaretinde Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından ağırlanmıştı.
Leonardo ve Baykar arasında 6 Mart’ta Roma'da insansız teknolojilerde ortaklık anlaşması imzalanmıştı.
-
Misafir 2 gün önce Şikayet Etsüreci hatırlayalım. Halk Partisi bütün aksesuarları ile bu çalışmalatı inkıtaa uğratmaya, boğmaya çalıştı. Bu muhalefette o derece gözü kör davranışlar ortaya koydular ki, gülünç duruma düştüler. Bunun nedeni Türk halkına izah edilmelidir. Bu engellemelere rağmen ulaşılan bu başarı, tarihimizin altın sayfasında yerini almıştır. Tebrikler Bayraktar ailesine..Beğen
-
TRT izleyen KÖYLÜ 2 gün önce Şikayet EtREİS, Allah ömür verirse en az bir 5 yıl daha devletin başında kalmalıki bunca yatırım ve gelişme yarıda kalmasın. Aksi halde kaza belâ CHPKK ile patetese, soğana ülkeyi satarlar.Beğen
-
Ahmet 2 gün önce Şikayet Et10 sene önce yurt dışına teknoloji transferinden söz edemezdik, geldiğimiz yeri yeterli görmemeliyiz, başka alanlardada argeye yatırım yapmalıyız.Beğen Toplam 3 beğeni
-
Misafir 2 gün önce Şikayet EtBunlar BOŞUNA ÖVMEZ... MENFAAT Görmeseler ÖVMEZ. . Bunlar ÖVÜYORSA, TEHLİKE.... Zorluklar ile büyüttüğümüz Baykarı HİÇ EDEBİLİRLER, AMANN çok çok çoook DİKKAT..Beğen Toplam 3 beğeni
-
Misafir 2 gün önce Şikayet EtEy Baykar kardeşlerim bazı ülkelere teknolojik taransferinizi kesin Ne yapacaksanız ülkemide ve ne satacaksanız dost müslüman ülkelere satın Kurban olayım size yapmayın SaygılarımlaBeğen Toplam 2 beğeni