Başkan Erdoğan inceledi: Trafiği rahatlatacak proje! 5.9 Milyar TL tasarruf edilecek...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir Kesimi Şantiyesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. İncelemeye Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da katıldı.

Nakkaş-Başakşehir Kesimi tamamlandığında TEM Otoyolu’ndaki trafik rahatlayacak, akaryakıt ve zamandan 5,9 milyar lira tasarruf edilecek.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu (KMO) Nakkaş-Başakşehir Kesimi Şantiyesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. İncelemeye Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyet devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
TEM OTOYOLU’NDAKİ TRAFİK YÜKÜ AZALACAK
Nakkaş-Başakşehir Kesimi 45 kilometre uzunluğunda projelendirildi. Proje kapsamında 8 adet farklı seviyeli kavşak, 7 adet viyadük ve bir köprü inşa ediliyor.
KMO’nun 8. Kesimi Nakkaş-Başakşehir’in trafiğe açılmasıyla TEM Otoyolu’ndaki trafik yükü azalacak. Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ile Olimpiyat Stadı’na ulaşım kolaylaşacak. Nakkaş-Başakşehir Kesimi ile akaryakıt ve zamandan yıllık toplam 5,9 milyar lira tasarruf edilecek. Karbon emisyonu ise 32 bin ton azalacak.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da yapımı süren Başakşehir-Nakkaştepe Otoyolu şantiyesini ziyaret ederek, yetkililerden yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldı. pic.twitter.com/RQE6n72Hbj
— T.C. İletişim Başkanlığı (@iletisim) February 27, 2025
İSTANBUL İL BAŞKANI ÖZDEMİR DE BAŞKAN ERDOĞAN'A EŞLİK ETTİ
AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir de proje alanında incelemelerde bulunan Başkan Erdoğan'a eşlik etti.
Özdemir konuyla ilgili sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da yapımı devam eden Başakşehir - Nakkaştepe Otoyolu şantiyesini ziyaret ederek, çalışmalara ilişkin bilgi aldılar. Kıymetli Bakanlarımız ve yönetici arkadaşlarımızla birlikte Sn. Cumhurbaşkanımıza eşlik ettik." ifadelerini kullandı.
-
cem 1 ay önce Şikayet Etistanbul a bir uydu şehir konut projesi başlatılmalı acil kiraların düşmesi ve deprem için 500 bin lik bir şehir her yıl 100 bin konut yapılmalı ön ödemeli seçeneği ile 500 bin peşin 30 ayda teslim gibi 15 yıl ödemeliBeğen
-
Arslan 1 ay önce Şikayet EtHükümet yapar. Eko sahiplenir. Herşey güzel oluyor.Beğen Toplam 2 beğeni
-
Dava adamı 1 ay önce Şikayet EtAllah ebeden razı olsun başkanım. Seni çok seviyoruz ve daha çok arayacağız.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Hüseyin- 1 ay önce Şikayet EtNe kadar emekli parasi yatirdinizda geliriniz azmis ? hesaplayin bakalim .Allaha hic sükür etmeyen kullar,ilerde bu zamanlari ariyacaksiniz-size imza ve mühür veriyorumBeğen
-
Erdoğan 1 ay önce Şikayet EtÜniversite emeklisiyim, yeni işe girenle aynı ,emsalimin üçte ikisini alıyordum. Şimdi yarısı bile elime geçmiyor. Çalışanın haddinden fazla gerisine düştük. 2023 temmuzdan sonra büyük dengesizlik olduBeğen Toplam 2 beğeni