Kilosu 100 liraya düştü, tezgahlar şenlendi

Edirne'de geçtiğimiz günlerde kilogramı 250 liradan satılan hamsinin fiyatı 100 liraya kadar düşünce, kasalarca balık kısa sürede tükendi. Fiyatı düşen hamsi tezgahları şenlendirdi.

Video Player
GİRİŞ 25.02.2025 21:19 GÜNCELLEME 26.02.2025 15:34
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Herkesin balık yemesi için fiyatların düşmesinin bir fırsat olduğunu söyleyen Balık Pazarı esnafı Yusuf Çimen, son günlerde balık fiyatlarında iniş çıkışlar olduğunu aktardı.

"BALIK NE KADAR ÇOK ÇIKARSA FİYAT O KADAR DÜŞER"

Son dönemlerde havanın rüzgârlı olmasından dolayı hamsi fiyatlarının yükselişe geçtiğini hatırlatan Çimen, "Havanın tekrar açılmasıyla hamsi gün yüzüne geldi. Balık ne kadar çok çıkarsa fiyat o kadar düşer. Havalar bu seklide devam ettiği sürece fiyatların daha da düşmesini bekliyoruz" dedi.

Artık 100 liraya bir şey kalmadığını ve hamsinin kilosunun bu fiyata satılmasının yüzleri güldürdüğünü belirten Çimen, güzel bir yoğunluk olduğunu ve 3 ton hamsi satıldığını söyledi.

Hamside bolluk ve bereket olduğuna değinen Çimen, fiyatın 50 liraya kadar düşmesini beklediklerini aktardı. Kilo kilo hamsi alan vatandaşlar da fiyatların düşmesinden mutlu olduklarını belirtti.

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • gözlemci 1 ay önce Şikayet Et
    taze hamsi balık vatandaşa yedirmiyorlar buzağılara depoluyorlar eski balıkları yediriyor yeri tuttuklarını depoluyorlar bunları kontrol edin vatandaş günlük balık yesin stokçuluktan bu vatandaşın başına çok şeyler gelecek
    Cevapla
  • alpi 1 ay önce Şikayet Et
    buzhaneleri kontrol edin. stokçuluk yapıyorlar. kilosu 250-500 arasında bir ay sonra piyasaya sürerler.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Aydında 200 tl. hiç değişmez.
    Cevapla
  • Mustafa 1 ay önce Şikayet Et
    Elazığ da sabit fiyat garantili tezgah sezona nasıl girdiyse fiyatlarda kesinlikle düşme olmaz.
    Cevapla
  • malatya balabanlı 1 ay önce Şikayet Et
    Biz niye istanbulda göremiyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle