AJet’ten Bosna Hersek’e yeni sefer!

AJet, Bosna Hersek’te üçüncü hattını açmaya hazırlanıyor. Uçuş ağını hızla genişleten AJet, Saraybosna ve Tuzla’dan sonra Mostar’a sefer başlatıyor. AJet’in İstanbul-Mostar arası direkt uçuşları 4 Haziran 2025 itibarıyla devreye girecek.

GİRİŞ 10.02.2025 17:45 GÜNCELLEME 10.02.2025 17:58

AJet, Bosna Hersek’te üçüncü hattını açmaya hazırlanıyor. Uçuş ağını hızla genişleten AJet, Saraybosna ve Tuzla’dan sonra Mostar’a sefer başlatıyor. AJet’in İstanbul-Mostar arası direkt uçuşları 4 Haziran 2025 itibarıyla devreye girecek.

AJet’in İstanbul- Mostar hattı ile, Bosna Hersek ve Türkiye arasındaki hava yolu ulaşımına yeni bir köprü daha eklenecek. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile Mostar Uluslararası Havalimanı arasındaki uçuşlar çarşamba günleri karşılıklı bir sefer olarak yapılacak. 

Bosna Hersek’in en önemli turistik merkezlerinden biri olan Mostar, UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan tarihi yapıları, Osmanlı döneminden kalma mimarisi ve ünlü Mostar Köprüsü ile seyahat tutkunlarının uğrak noktalarının başında geliyor. 

BİLETLER 49 DOLARDAN/EURODAN BAŞLAYAN FİYATLARLA SATIŞTA

AJet’in, İstanbul–Mostar biletleri 49 dolardan/eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Erişilebilir fiyatlarla uçuş imkanı sağlayan AJet, yolcularına uygun fiyatlarla konforlu bir yolculuk deneyimi yaşatıyor.

KAYNAK: HABER7
Emre Genç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emre Genç

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul’da doğdu. Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden 2021 yılında lisans derecesiyle mezun oldu. 2017 yılında Üniversite Televizyonu’nda başladığı kariyerinde 3 yıl boyunca spor spikerliği ve muhabirliği görevlerinde bulundu. Daha sonra 2020 yılında özel bir haber kanalında haber ve spor editörlüğü yaptı. Ardından Turkuvaz Medya Grubu’nda editörlük görevinde bulundu. 2024 Mayıs ayından itibaren Kanal 7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com’da editör olarak görevini sürdürmektedir.