AK Parti'den emeklilik yaşıyla ilgili son dakika açıklaması

50'li yaşlarda emekliliğin düşünülemez olduğunu söyleyen AK Parti'li Güler, ''Emeklilik sürdürülebilir, adil bir dengeye taşınmalı'' dedi.

GİRİŞ 01.10.2024 13:02 GÜNCELLEME 01.10.2024 13:55
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

CNN TÜRK’te Dicle Canova’ya gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler önemli mesajlar verdi.

''50’Lİ YAŞLARDA EMEKLİLİK DÜŞÜNÜLEMEZ''

2024-25 yılı için bazı farklılıklar oluşacağına yönelik çalışma olduğu bilgisi geldi. Bazılarında ufak farklar olduğu söyleniyor. Rapor çıkarsa adil eşit düzenlemeyi hayata geçiririz.

Ortak çalışma yürütüyoruz. Yasal düzenlemeye ihtiyaç varsa değerlendireceğiz. 50’li yaşlarda emeklilik düşünülemez. 45-50’li yaşlarda emekli gelişmiş ülkelerde göremezsiniz. Adil bir noktaya taşımamız lazım. Çabamız ve gayretimiz devam ediyor.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 25
  • Misafir 3 saat önce Şikayet Et
    ozaman taşıyin eyt cikarmak ne kadar adil
    Cevapla
  • düşünceli deli 3 saat önce Şikayet Et
    vatandaşa gelince 50 li yaşlarda düşünülmez ancak kendilerine gelince 1 dönem vekillik yapsan ömür boyu emekli olabilir kıyak emeklilik yasası çıkartırlar yazıklar olsun..
    Cevapla
  • Haluk 3 saat önce Şikayet Et
    Verdiğiniz 7200 sözünü yerine getirin bırakın milletin emekliliğini zaten verilen 12,500 , 25 yıl zaten misli ile alındı para
    Cevapla
  • karayel 3 saat önce Şikayet Et
    vekiller için de yaş sınırı gelmeli
    Cevapla
  • Misafir 3 saat önce Şikayet Et
    iyide bunu seçim zamanı siz yapmadiniz mı? şimdi bizim bunda suçumuz ne??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle