Emlakta "doğrulanmış ilan" uygulaması başladı

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Başta emlak sektörümüz ve taşınmazlarını kiraya verecek vatandaşlarımız olmak üzere tüm ilgililerimizin yeni düzenlemeye hassasiyetle dikkat etmeleri gerekmektedir." ifadesini kullandı.

GİRİŞ 15.09.2024 14:10 GÜNCELLEME 15.09.2024 14:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, emlakta doğrulanmış ilan düzenlemesinin uygulanmaya başlandığını bildirdi.

Bolat, sosyal medya hesabından düzenlemeye ilişkin paylaşımda bulundu.

Emlakta doğrulanmış ilan düzenlemesinin bugünden itibaren uygulanmaya başlandığını vurgulayan Bolat, "Yeni düzenlememizle beraber sahte ilanların, ilan kirliliğinin, tüketici mağduriyetlerinin, yetki belgesiz ve kayıt dışı emlakçılık faaliyetlerinin önlenmesiyle piyasada fiyat istikrarının sağlanması amaçlanmaktadır. Başta emlak sektörümüz ve taşınmazlarını kiraya verecek vatandaşlarımız olmak üzere tüm ilgililerimizin yeni düzenlemeye hassasiyetle dikkat etmeleri gerekmektedir." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
Emre Genç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emre Genç

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul’da doğdu. Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden 2021 yılında lisans derecesiyle mezun oldu. 2017 yılında Üniversite Televizyonu’nda başladığı kariyerinde 3 yıl boyunca spor spikerliği ve muhabirliği görevlerinde bulundu. Daha sonra 2020 yılında özel bir haber kanalında haber ve spor editörlüğü yaptı. Ardından Turkuvaz Medya Grubu’nda editörlük görevinde bulundu. 2024 Mayıs ayından itibaren Kanal 7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com’da editör olarak görevini sürdürmektedir.
YORUMLAR 2
  • Ülkem 3 gün önce Şikayet Et
    valla emlak sektörü şirazeden çıkmış durumda fiyatlar durmadan artıyor vede çoğu yerde konutu mutahit satmıyor Bile bekletiyor nede olsa konut faizleri düşecek fiyatlar Hızlan artacak diyorlar böyle olunca turkiyede artık bir emlak karteli oluştu istedikleri gibi fiyatı belirtiyorlar yani konutta durgunluk var diyen yalan söylüyor bunu fiyatların artması için kartel baskı unsuru için kul
    Cevapla
  • Emekli 3 gün önce Şikayet Et
    İnsaf diyorum. Çanakkalede 1+1 kira 15000 TL öğrenci okutmak çok zor. Kiralara devlet sınırlama getirmeli ve 1+1 en fazla kirası kaç olmalı devlet belirlemeli. Devlet dur demeli. Emlakcılar ve ev sahipleri bir olmuş fiyatları yükseltiyorlar.
    Cevapla