Emekli çift promosyonu nasıl alacak? 24 bin TL'ye kadar çıkabiliyor

Emekliye Temmuz ayında yapılan maaş zammı sonrası bankalar promosyon miktarlarını güncelledi. Bankadan bankaya değişen promosyon miktarları 24 bin TL'ye kadar çıkabiliyor. Vakıfbank emeklilere 30 Eylül'e kadar çift promosyon vereceğini duyurdu. Peki, Emekli çift promosyonu nasıl alacak?

Emekli çift promosyonu nasıl alacak? 24 bin TL'ye kadar çıkabiliyor
Emekli çift promosyonu nasıl alacak? 24 bin TL'ye kadar çıkabiliyor
GİRİŞ 29.08.2024 09:53 GÜNCELLEME 29.08.2024 09:53

Emekliler çift promosyon alabilir. Vakıfbank çift promosyon kampanyası yaptı. Eğer ki emekliler 20 bin TL ve üzeri maaş alıyorlarsa ve ödeme talimatı, kredi kartı alma veya BES gibi bankanın enstrümanlarını kullandığı takdirde 24 bin TL'ye kadar bir promosyon ödenebiliyor.

EMEKLİ ÇİFT PROMOSYONU NASIL ALACAK?

Emekliler, e-Devlet platformundan banka değiştirebilir. Ancak bankaya gidip yüz yüze görüşme yapmak daha iyi şartlar almasına olanak tanıyabilir. E-Devlet'te ilk olarak önceki anlaşma iptal edilmeli, sonrasında yeni banka seçimi yapılmalıdır.

DİĞER BANKALAR ÇİFT PROMOSYONA GEÇER Mİ?

Emekli promosyonlarının artıp artmayacağı merak konusu oldu. Vakıfbank kampanyası sonrası akıllarda diğer bankalarda çift promosyona geçer mi sorusu geldi. 

Bankalar ile iletişim halinde olan üst düzey yetkililer Vakıfbank'ın bu kampanyasının diğer bankalar tarafından da olabileceğini düşünüyor.

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.