Son dakika... Bakan Şimşek'ten vergi açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, sosyal medya hesabından vergi düzenlemesine ilişkin açıklama yaptı. Şimşek, "Vergi gelirlerinde sağlanan iyileşmeyi vatandaşlarımızın refahı, ülkemizin istikrarı için verimli alanlara yönlendireceğiz." dedi.

GİRİŞ 28.07.2024 14:32 GÜNCELLEME 28.07.2024 15:30
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından vergi düzenlemesine ilişkin açıklama yaptı.

Bakan Şimşek'in açıklaması şu şekilde:

Vergi düzenlemelerini içeren kanun Yüce Meclisimizde kabul edildi. 

Vergilemede adaleti ve etkinliği artırmayı, kayıt dışı ekonomiyle mücadeleyi hedefleyen bu yasa vatandaşlarımıza yük getirmiyor.

Amacımız, Çok kazanandan çok, az kazanandan az vergi almaktır. 

Vergi gelirlerinde sağlanan iyileşmeyi vatandaşlarımızın refahı ve ülkemizin istikrarı için verimli alanlara yönlendireceğiz.

 





 

KAYNAK: HABER7
Emre Genç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emre Genç

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul’da doğdu. Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden 2021 yılında lisans derecesiyle mezun oldu. 2017 yılında Üniversite Televizyonu’nda başladığı kariyerinde 3 yıl boyunca spor spikerliği ve muhabirliği görevlerinde bulundu. Daha sonra 2020 yılında özel bir haber kanalında haber ve spor editörlüğü yaptı. Ardından Turkuvaz Medya Grubu’nda editörlük görevinde bulundu. 2024 Mayıs ayından itibaren Kanal 7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com’da editör olarak görevini sürdürmektedir.
YORUMLAR 63
  • Şahin 1 ay önce Şikayet Et
    Yıllardır ruhsatsız iş yapanlar ne olacak? Biraz Almanya'yı örnek alalım.
    Cevapla
  • celal 1 ay önce Şikayet Et
    İnşaat malzemelerinde KDV çok yüksek. KDV yi üretim de anında alınacak sistem kururlmalı. Fabrikalarda bile KDV siz mal çıkışı var.
    Cevapla
  • Ziyaretçi 1 ay önce Şikayet Et
    Sayın Bakan,patronların maaş odemlerini de mercek altına almalısınız.sgk primlerini düşük ödemek adına elden maas Odemeye devam ediyorlar.Kontrolleri sikayet gelmeden artirmalisiniz.isten olurum korkusu yaşıyoruz. Devletten çalıyorlar bizden çalıyorlar.
    Cevapla
  • okey. 1 ay önce Şikayet Et
    dünyadaki allah düşmanlarına lanet olsun dünyadaki tüm münafıklara lanet olsun dünyadaki tüm dinsizlere lanet olsun amiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
    Cevapla
  • Durek 1 ay önce Şikayet Et
    Vergi kaciranlada laned ed. Okeycii
    Cevapla
  • Xxx 1 ay önce Şikayet Et
    Emekli memurların hakkını yemeyin .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle