İslam Memiş'ten ezber bozan uyarı! O tarihte dananın kuyruğu kopacak

Altın ve dolara dair yaptığı yorumlar ile gündeme gelen İslam Memiş ezber bozan uyarıda bulundu. O tarihte dananın kuyruğu kopacak ve ona göre tedbir almalısınız dedi.

İslam Memiş'ten ezber bozan uyarı! O tarihte dananın kuyruğu kopacak
İslam Memiş'ten ezber bozan uyarı! O tarihte dananın kuyruğu kopacak
GİRİŞ 13.07.2024 14:00 GÜNCELLEME 13.07.2024 14:00
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından güvenli liman olarak nitelendirilen altın için İslam Memiş'ten ezber bozan uyarı geldi. Piyasaların tüm dikkati ABD'ye yöneldi. Fed Başkanı Jerome Powell, piyasalarla ilgili vereceği mesajlar emtia piyasalarını derinden sarsacak.

ABD'de enflasyon verileri açıklanmasıyla birlikte piyasalarda dengeler değişecek. Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş ise O tarihte dananın kuyruğu kopacak dedi.

GRAM ALTIN REKOR KIRDI

Kapalıçarşı'da spot altın %0,2 artış ile ons basın 2.370,37 dolara çıktı.

Gram altın 2.520 TL ile rekor kırdı, çeyrek altın 4.138 TL, Cumhuriyet altını 16.916 TL, Ata altın 16.917 TL'den işlem gördü.

O Tarihte dananın kuyruğu kopacak

O TARİHTE DANANIN KUYRUĞU KOPACAK

İslam Memiş, ezber bozan uyarı yaparak halihazırdaki belirsiz ortamda kısa vadeli pozisyon almanın çok riskli olabileceğini belirterek, "Tüm ihtimaller yüzde 50 yüzde 50. Neden? Çünkü piyasa merkez bankalarının kontrolünde. Serbest piyasa fiyatlaması yok. Oyalamaya devam edecekler. Bu ortamda kısa vadeli pozisyon almak yürek ister! Perşembe günü dananın kuyruğu kopacak! Ona göre tedbir alırsınız" açıklamasında bulundu.

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Mbk 3 hafta önce Şikayet Et
    Sn Arkadaşlar ne demek istedi anlayan biri açıklar mı
    Cevapla
  • Tefsir Erbabı 2 ay önce Şikayet Et
    Adam mealen borç ile, ihtiyaç parası ile pozisyon açmayın diyor. Daha da ileri gidersek kumar oynamayın diyor. Daha daha ileri gidersek bu piyasada kazanma ihtimalini göz önünde bulundurun ama kaybettiğinizde pişman olmayın diyor.
    Cevapla
  • Artvinli 2 ay önce Şikayet Et
    Amacı piyasaya korku vermek
    Cevapla
  • Rizeli 2 ay önce Şikayet Et
    Bu adamın bir şey bildiği yok. Sürekli korku veriyor. Dediklerinden bir kaçı tutmuyor bile. Ben bile ondan iyi tahmin yapıyorum...
    Cevapla
  • ötekisi 2 ay önce Şikayet Et
    ne dedi şimdi bu??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle