Emlak Konut'tan 1.29 faizle konut kampanyası! 4 farklı yöntemi duyurdular!

Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem, kurumun yeni konut kampanyası ile ilgili bilgileri paylaştı. Erdem, yeni konut kampanyasıyla ev almak isteyen vatandaşlara yüzde 1.29 faizle 4 farklı ödeme seçeneği sunulacağını ifade etti.

GİRİŞ 29.05.2024 12:09 GÜNCELLEME 29.05.2024 13:45
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Emlak Konut GYO, Türkiye'nin “Yeni Yüzyılı”nda, gayrimenkul sektörüne öncülük etme vizyonu doğrultusunda “Güvenli Yatırım, Güvenli Gelecek” sloganıyla yeni bir kampanya başlatıyor. Kampanya, ister, peşin alımlarda yüzde 25 indirim, ister yarısı peşin 2 yıl ödemesiz veya 1,29 vade oranıyla 72 aya varan taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

EMLAK KONUT FİNANSMAN MODELİYLE YENİ EVİNİZE SAHİP OLABİLİRSİNİZ

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın destekleriyle düzenlediği kampanyasında; İstanbul başta olmak üzere İzmir, Antalya, Balıkesir ve Denizli’nin yer aldığı birbirinden değerli 16 projesi bulunuyor. Birbirinden prestijli Emlak Konut Projeleri, ev sahibi olmak isteyen, bütçesini düşünen ve piyasa koşullarını yakından takip eden tüm alıcılar için ödeme kolaylıkları sunuyor.

Cengiz Erdem

“ÇALIŞMALARIMIZI KARARLILIKLA SÜRDÜRÜYORUZ”

Kampanya detaylarını düzenlediği basın toplantısında duyuran Emlak Konut GYO Genel Müdürü Cengiz Erdem, “Geçmişte olduğu gibi, bugün de vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmeye devam ediyoruz. Bu bağlamda, Emlak Konut ödeme sistemiyle sunduğumuz ‘Güvenli Yatırım, Güvenli Gelecek’ kampanyamızı başlatmanın heyecanını yaşıyoruz.” dedi.

Cengiz Erdem, basın toplantısındaki açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olarak, 71 yıllık tarihimiz boyunca ülkemizin planlı kentleşmesine öncülük ediyoruz. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde yürüttüğümüz çalışmalarla, milletimizin hak ettiği mutluluğu sunacak yaşam alanları inşa etmeye tüm gücümüzle devam ediyoruz.

Emlak Konut olarak, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde başlayan ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonumuzla, gayrimenkul sektörüne öncülük etmeye kararlıyız. Bu hedefe giden yolda insan odaklı yaşam alanları üretme vizyonumuzu Şeyh Edebali’nin dediği gibi ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışıyla daha ileriye taşımanın gayretini gösteriyoruz. Ülkemizin geleceğine olan güvenimiz tamdır ve bu doğrultuda çalışmaya devam ediyoruz.

Türkiye’nin istikrarlı ekonomisinin güçlenmesinde ve dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girmesinde inşaat sektörü her zaman önemli bir rol oynamıştır ve oynamaya devam edecektir. İnşaat ve gayrimenkul sektörü olarak, bu hedefe ulaşmak için gereken fedakârlıkları yapmaya devam ediyoruz. Hükümetimiz, Bakanlığımız ve ilgili kuruluşlarımız da bu konuda bizlere olan desteklerini sürdürmektedir.

Geçmişte olduğu gibi, bugün de vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmeye devam ediyoruz. Bu bağlamda, Emlak Konut ödeme sistemiyle sunduğumuz ‘Güvenli Yatırım, Güvenli Gelecek’ kampanyamızı başlatmanın heyecanını yaşıyoruz.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olarak, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki'nin destekleriyle düzenlediğimiz kampanyamız; İstanbul başta olmak üzere İzmir, Antalya, Balıkesir ve Denizli’nin yer aldığı birbirinden değerli 16 projemizi kapsamaktadır. Emlak Konut ödeme sistemiyle, kampanyamız bankasız-kefilsiz olarak vatandaşlarımıza ev sahibi olmaları için dört ayrı ödeme koşulunu içeriyor.

4 FARKLI ÖDEME SEÇENEĞİ

Birinci koşulda; peşin alımlarda yüzde 25 indirim sağlıyoruz.

İkinci koşulda; Yüzde 25 peşinat, vade farksız ara ödemeli satış koşulumuzda 6. 12. ve 24. aylarda ara ödemeler bulunuyor.

Üçüncü koşulumuzda ise; Yarısı peşin, kalan yarısı da 1,29 vade farkıyla 24 ay sonra ödeme imkânı sunuyoruz.

Dördüncü ve son koşulumuzda da; Yüzde 25 peşinat, 1,29 vade farkıyla 72 aylık sabit artan taksit seçenekleri olacaktır.

Kampanyamızla ilgilenen, ev sahibi olmak ve geleceğine güvenli yatırım yapmak isteyen tüm vatandaşlarımız web sitemizden, çağrı merkezimizden ayrıntılı bilgi alabilir veya satış ofislerimizi ziyaret edebilirler.”

Yeni alım fırsatları sunan bu kampanyamızın vatandaşlarımız tarafından ilgiyle karşılanacağına ve sektöre yeni bir dinamizm sağlayacağına inanıyoruz.  Bize inanan ve güvenen tüm paydaşlarımıza, desteklerinden dolayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’ye, gayretlerinden dolayı tüm çalışma arkadaşlarıma ve ilginizden ve katılımınızdan dolayı siz değerli basın mensuplarına teşekkürlerimi sunarım.”

Meydan Başakşehir

ŞİRKETİMİZİ GÜÇLÜ YARINLARA TAŞIYORUZ

Erdem, konuşmasında Emlak Konut GYO’nun son 1 yıl içerisindeki başarılı faaliyetlere vurgu yaparak sözlerine şöyle devam etti:

“2023 yılını 53 milyar 179 milyon TL rekor ön satış geliri ile başarıyla bitirdik. Yılsonu itibarıyla 4 bin 700 bağımsız bölümü hak sahiplerine teslim ettik. Güçlü, alanında uzman ekibimizle, 8,5 milyon metrekare büyüklüğündeki 137 adet şantiyemizde, inşasına devam ettiğimiz 103 bin adet bağımsız bölüm ve 200 binden fazla doğrudan ve dolaylı çalışanımızla, şirketimizi çok daha güçlü yarınlara taşıyoruz.”

“GÜVENLİ GELECEK, GÜVENLİ YATIRIM” KAMPANYASI DETAYLARI

Emlak Konut GYO’nun birbirinden değerli lokasyonlarındaki projelerinin yer aldığı kampanyada satışlar stoklarla sınırlı olacak. Birbirinden prestijli projeler, sağlıktan eğitime, spor ve alışveriş alanlarından güvenliğe günlük yaşamın her alanında ihtiyaçları karşılıyor.

Vadi Evleri

KAMPANYAYA DAHİL OLAN PROJELER:

Allsancak İzmir
Batı Yakası
Düşler Vadisi
Evora İzmir
Ebruli Kayaşehir
Meydan Başakşehir
Park Yaşam Antalya
Tual Gölyaka
Gölyaka İstanbul
Major Gölyaka
Balıkesir Emlak Konutları
Evora Denizli
Yeni Fikirtepe
Çınarköy Evleri
Vadi Evleri-1
Vadi Evleri-2

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR 23
  • verme 1 ay önce Şikayet Et
    zaten uc bes kat cikti yanaciya ev diye onun yerine bir iki yil uc ev uzeri alim da kayit parasi bin kat ve evin degernin yuz de onu ek vergi alin bes yil satmasi yasak olacak
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    faizsiz bir sistem getirin bugün başvururum
    Cevapla
  • Recep 1 ay önce Şikayet Et
    Yok ya. Uçaklar neyle uçacak.
    Cevapla
  • Emri bil maruf 1 ay önce Şikayet Et
    "Eğer faizcilikten vazgeçmezseniz, artık Allah ve Rasûlü’ne karşı savaş açtığınızı, onların da size savaş açtığını bilin. Eğer tevbe ederseniz anaparanız sizindir. Böylece ne haksızlık etmiş ne de haksızlığa uğramış olursunuz." Bakara:279 Devam, devam gazap yakındır.
    Cevapla
  • YADİGAR 1 ay önce Şikayet Et
    Değerli yetkililer şu faiz meselesini lütfen kaldırın. Faizin 0.001 TL si bile haram. Bundan dolayı bu fırsatlardan yararlanamıyoruz. Faiz yerine yıllık enflasyon oranında kalan borçlar üzerine ilave yapılabilir. İlla faiz mi olması gerekiyor? Lütfen ama lütfen....
    Cevapla
  • Filiz 1 ay önce Şikayet Et
    Toki bünyesinde konutlar yapılıp kiraya verilse daha fazla ilgi görür
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle