Yurt dışı borçlanması yaparak aylık bağlatacaklara kolaylık

Bakan Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yurt dışı borçlanması yaparak aylık bağlanması müracaatında bulunan sigortalıların işlemlerinin kolaylaştırılabilmesi için e-Devlet üzerinden yeni bir işlem başlattıklarını bildirdi

Yurt dışı borçlanması yaparak aylık bağlatacaklara kolaylık
Yurt dışı borçlanması yaparak aylık bağlatacaklara kolaylık
GİRİŞ 19.04.2024 11:03 GÜNCELLEME 19.04.2024 14:22
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Müracaatta bulunan vatandaşlarımız 'Gelir/Aylık/Ödenek Talep Belgesine' ek olarak sunulması gereken '3201 Sayılı Kanuna Göre Aylık Talebinde Bulunanlara Mahsus Beyan ve Taahhüt Belgesini' artık e-Devlet üzerinden verebilecek" dedi.

Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yurt dışı borçlanması yaparak aylık bağlanması müracaatında bulunan sigortalıların işlemlerinin kolaylaştırılabilmesi için e-Devlet üzerinden yeni bir işlem başlattıklarını bildirdi.

Bakan Işıkhan, "Müracaatta bulunan vatandaşlarımız 'Gelir/Aylık/Ödenek Talep Belgesine' ek olarak sunulması gereken '3201 Sayılı Kanuna Göre Aylık Talebinde Bulunanlara Mahsus Beyan ve Taahhüt Belgesini' artık e-Devlet üzerinden verebilecek" ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar daha ayrıntılı bilgiyi "https://www.turkiye.gov.tr/sgk-tahsis-talep-taahhut-beyan" adresinden ulaşabilecek.

KAYNAK: İHA
Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    hem calisir hem emekli olunacakti ne oldu
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Hani çalışırken aylık alabilecektik vaadler hep boş çıktı
    Cevapla
  • ORHAN 1 hafta önce Şikayet Et
    kademeli emeklilik ne oldu sayın başkanım
    Cevapla