Erciş’te indirimli ekmek satan fırıncı tepki alıyor

Van’ın Erciş ilçesinde 15-20 yıldır ekmek üreten fırın sahibi, insanların faydalanması için ekmeği piyasadan 1 lira daha ucuza satması üzerine tepki topladı.

GİRİŞ 09.04.2024 21:31 GÜNCELLEME 10.04.2024 13:47
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Erciş’te ekmeği ucuza sattığı için fırıncı esnafından tepki alan fırın sahibi Şahin Şahdemir, “Resmi olarak 210 gram ekmeğin normal fiyatı 8 lira iken 7 liradan satıyorum. Ramazan pidesinin gramajı 320 gramdır. Ben de bu gramajla hatta daha fazla gramajla 14 liradan satıyorum. Vatandaşlarımız faydalansın diye bu fiyattan ekmeğimi satıyorum. Zarar da etmiyorum. Ekmeğimiz kalitelidir güzeldir. Gramajında herhangi bir sıkıntı olmamasına rağmen ekmek gramajı düşük diye bizi karalamaya çalışan arkadaşlarımız var. Bütün vatandaşlarımız da ekmek gramajında herhangi bir sıkıntı olmadığını bilerek alıyor. Şunu iyi bilin ki somun ekmek 210 gramdır, Ramazan pidesi 320 gramdır. Ramazandan sonra bu gramaj tamamıyla ortadan kalkıyor. Herkes bilsin ki bir pide ikili ekmek değildir, 320 gramdır. Şu an günde 4 bine yakın ekmek satıyorum. Şu an burada 10 kişi çalışıyor” dedi.

Ekmek alan vatandaşlardan Suat Kırbaç ise Şahin Şahdemir’i yaklaşık 15-20 senedir tanıdığını belirterek, “Parası olsun olmasın herkese yardımcı oluyor. Ekmeği 8 lira değil 7 liraya veriyor. Herkes memnundur. Allah ondan razı olsun” ifadelerini kullandı.

 

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 36
  • Adalet 2 hafta önce Şikayet Et
    Helal olsun fırıncı abimize ac gözlü diğer fırıncılar ancak bu kadar ezik bir şekilde tepki koyabilirler kazancin bol olsun
    Cevapla
  • ümit 3 hafta önce Şikayet Et
    Çogu esnaf böyle aç gozlulerın kurbanı
    Cevapla
  • Kasabalı Adem 3 hafta önce Şikayet Et
    Adam rekabetçi anlayışla fiyat koyup malını satıyor ama daha fazla kazanmak isteyen yamyamların çıkarına ters geldiği için karşı çıkıyorlar.
    Cevapla
  • Ahmet uyar 3 hafta önce Şikayet Et
    Varol şahin başkan Allah sizin gibi esnafların sayısını çoğaltsın inşallah
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    helal olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle