Zam iddialarına yalanlama! Bakan Şimşek'in böyle bir ifadesi olmadı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Gerekirse kura müdahale edilecek, ÖTV ve KDV'de artış olacak" iddiasının doğru olmadığını bildirdi.

GİRİŞ 14.03.2024 20:04 GÜNCELLEME 14.03.2024 20:11
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Dezenformasyonla Mücadele Merkezinin sosyal medya hesabından, bazı basın yayın organlarında yer alan, "Gerekirse kura müdahale edilecek, ÖTV ve KDV'de artış olacak" iddiasına ilişkin açıklama yapıldı.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in, basına kapalı bir toplantıda, oda ve borsa başkanlarının yanı sıra iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldiği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bahse konu toplantıda, Bakan Şimşek'in kura müdahale edileceğini veya ÖTV ve KDV'de artış olacağını söylediği iddiası gerçeği yansıtmamaktadır. Yetkili kişi ve kurumların açıklamaları dışında yapılan spekülatif haberlere itibar edilmemelidir."


 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 30
  • Vay vay 1 ay önce Şikayet Et
    Garibanın kredi kartı faizleri arttırıldı. Böyleçözüm bulundu. O borçlar vardı, gelir gelmez olan o borçlara rekor faiz bindirildi; yani ek hesap borçlarına. Bari ödemek için bir fırsat verilseydi. Olan borçlara işlenen yüksek faiz borçları iyice şişirdi.
    Cevapla
  • ABDÜLHAMİT HAN 1 ay önce Şikayet Et
    ya bırakın bu konuşmaları da hayat pahalılığını bi ele alın bi bakın halka her an zam geliyor marketlere bi çözüm bulun artıkkk yeter artık emkliyi düşünün memuru düşünüyorsunuz ne oldu zamı alan onlar eziyeti asgari ücretli emekli çekiyor bpştan yere verilen bir memur zammı ..... aynı ekmeği alıyor emeklisi de memuruda asgari ücretlisi de çalışsın şu boş duran memurlar da denetim yapsı
    Cevapla
  • hakan er 1 ay önce Şikayet Et
    illaki zamlar yapılacak ekonomi de işler yolunda değil çok zor günler bekliyor ülkeyi milleti
    Cevapla
  • user 1 ay önce Şikayet Et
    Emekli maaşları ne zaman olması gerek seviyeye gelecek. Emekliler bunu unutmayacaktır.
    Cevapla
  • Emekli Memur 1 ay önce Şikayet Et
    bana ödeyeceği emekli maaşını ben emekli oluncaya kadar çatır çatır 30 yıl benden kesti ben benden kesileni geri istiyorum ikramiye sadakasını deği bütçe mavalını bırak çalışana da vermiyecektin.seyyanen zam dışında her zammı yaptın daha ne kaldı
    Cevapla
  • Hamşesi 1 ay önce Şikayet Et
    geçmişte aylık kaç lira vermiştin de şimdik ne kadar istiyorsun, de hele çiftçi bağkurlusumusun he
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle