İletişim Başkanlığı'ndan Hafize Gaye Erkan açıklaması

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı basın yayın organlarında yer alan “Hafize Gaye Erkan, faizleri yüzde 60'a çıkarmak istediği için görevden alındı” iddiasının doğru olmadığını açıkladı.

GİRİŞ 13.03.2024 13:53 GÜNCELLEME 13.03.2024 14:57
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi!nin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada şöyle dendi:

"Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yürütülen ekonomi programı, kesintisiz ve kararlılıkla sürdürülmektedir. Piyasalarda güvensizlik oluşturmaya yönelik kasıtlı bir şekilde dolaşıma sokulan mesnetsiz ve spekülatif haberlere itibar etmeyiniz."

 

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Zaten 50 olmuş rekor
    Cevapla
  • tekin 1 ay önce Şikayet Et
    yerinde olur idi o zaman døvizi turk parasina koydum kac yil gitti yedigimiz kazik daha cikmadi bir daha kolay kolay turk parasina koymaz døvizi
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Bu piyasada neler dönüyor neler şer güçler çalışıyor neymiş dolar 2katina ero vs olacakmış mış insanları korkulu rüyaya gönderiyorlar
    Cevapla