Cevdet Yılmaz'dan Deutsche Bank ve ABD Ticaret Odası'yla yatırım görüşmesi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, sosyal medya hesabı üzerinden Almanya'nın en büyük bankası olan Deutsche Bank yetkilileri ile yaptığı görüşmeyi aktardı.

Cevdet Yılmaz'dan Deutsche Bank ve ABD Ticaret Odası'yla yatırım görüşmesi!
Cevdet Yılmaz'dan Deutsche Bank ve ABD Ticaret Odası'yla yatırım görüşmesi!
GİRİŞ 22.02.2024 17:07 GÜNCELLEME 22.02.2024 17:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yayınladığı mesajında bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde iki verimli görüşme gerçekleştirdiklerini bildirerek, görüşmelerin içeriği hakkında bilgi verdi.

Deutsche Bank ve ABD Ticaret Odası yetkilileri ile görüşmeler yapıldığını belirten Yılmaz, görüşmeleride Türkiye’deki yatırım fırsatları ve yatırım ortamı ile iş birliği imkanlarını değerlendirildiğini aktardı:

İlk görüşmemizde Deutsche Bank Gelişmekte Olan Piyasalardan Sorumlu Yöneticisi Sameen Farooqui, Deutsche Bank Türkiye Genel Müdürü Orhan Özalp ve Asya Pasifik-Orta Doğu Operasyonlarından Sorumlu Yöneticisi Chandra Mallika ile bir araya geldik.

Akabinde, ABD Ticaret Odası Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Ticaret Odası Enerji Enstitüsü Başkanı Marty Durbin ve beraberindeki ABD Ticaret Odası heyeti ile görüştük.

"YATIRIM ORTAMI İLE İŞ BİRLİĞİ İMKANLARINI DEĞERLENDİRDİK"

Görüşmelerimizde Türkiye’nin makro politikalarını paylaşarak, ülkemizdeki yatırım fırsatları ve yatırım ortamı ile iş birliği imkanlarını değerlendirdik.

Yılmaz, mesajında Deutsche Bank ve ABD Ticaret Odası yetkilileri ile yapılan toplantıların daha güçlü iş birliklerine vesile olmasını temenni etti.

Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Türk 2 ay önce Şikayet Et
    Alman bankasindan uzak durun.
    Cevapla
  • Cavit 2 ay önce Şikayet Et
    Eyyyy cedvet bey bir kez de emekli vatandaş ile görüşme yapsanız diyoruz.
    Cevapla