Zamlı ikramiyeler ne zaman ödenecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekliye verilen bayram ikramiyesinin 3 bin liraya yükseltildiğini açıkladı. SGK Müşaviri Murat Bal, ikramiyelerin hesaplara yatırılacağı tarihleri açıkladı.

GİRİŞ 18.02.2024 07:13 GÜNCELLEME 18.02.2024 08:46
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Emeklilere verilen 2 bin liralık bayram ikramiyeleri, yüzde 50 zamla 3 bin liraya yükseldi. Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi.

SGK Müşaviri Murat Bal, bayram ikramiyelerinin yatacağı tarihe ilişkin açıklama yaptı.

Bal, “Bayram ikramiyesi yapısı itibariyle arife gününden bir gün önce yatması gerekiyor. Yani 9 Nisan tarihi son ödeme günü. Kurban bayramında da 15 Haziran tarihinde yatacak. Tabi ki bu ikramiyeden EYT’li vatandaşlarımız da faydalanabilecek” dedi. 

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 47
  • ali 2 ay önce Şikayet Et
    Çocuk oyuncağı gibi 3000 tl
    Cevapla
  • yoldan geçen biri 2 ay önce Şikayet Et
    3600 ek gösterge sözünüzü tutmazsanız bir çok belediyeyı kaybedersiniz bilginize
    Cevapla
  • Çay 2 ay önce Şikayet Et
    En düşük emekli maaşı asgari ücret kadar olmalıdır
    Cevapla
  • Kemal 2 ay önce Şikayet Et
    Emeklilerle gerçekten dalga geçiyorsunuz bu 16 milyon emeklinin eşi ve çocukları da var toplam da 40 milyon seçmen dır isterlerse bu seçmen ne yapmaz hükümeti dahi indirimler hükümet tüm emeklilere seçim öncesi seyyanen bir iyileştirme yapması zorunludur Akaryakıt fiyatları aldı basını gidiyor çiftçi esnaf emekli perişan durumda nefes almaları gerekli
    Cevapla
  • Vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    Allah bereket versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle