Kamu bankalarından esnafa özel kampanya

Kamu bankalarından Ziraat Bankası ve Halkbank esnaflara ve akaryakıt istasyonlarına özel yeni bir kampanya duyurdu.

GİRİŞ 15.02.2024 09:38 GÜNCELLEME 15.02.2024 15:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Buna göre iki banka da kampanyayla ilgili iki ayrı açıklama yaptılar. Buna göre Ziraat Bankası’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Esnaflarımıza ve akaryakıt istasyonlarına özel sunulan avantajlı üye işyeri fiyatlamalarıyla hem esnaflarımızın hem de akaryakıt sektörünün desteklenmesi amaçlanmaktadır.

Esnaflarımız, müşterilerinin kredi kartı ve banka kartı ile yapacakları alışverişlerde, kendilerine özel belirlenmiş fiyat ve ücretleri, tercihlerine göre komisyonlu ve blokeli olarak belirlenen seçenekler ile kullanabilecektir. Bu uygulama kapsamında, tüm kart tipleri için kullanılabilecek %2,39 komisyon oranından veya komisyonsuz blokeli avantajlı fiyatlama koşullarından yararlanılabilecek, ayrıca aylık üye işyeri ücretleri % 50 indirimli olarak uygulanacaktır.

Ziraat Bankası, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemiz ekonomisinin güçlendirilmesine katkı sağlamaya ve müşterilerimizin yanında olmaya devam edecektir.” Halkbank’tan yapılan açıklamada ise şu ifadeler yer aldı; “Üye işyerlerinin maliyetlerinin azaltılmasına katkıda bulunmak için hayata geçirilen kampanyada işletmeler, tüm kart tipleri için kullanılabilecek yüzde 2,39 komisyon oranından veya komisyonsuz blokeli avantajlı fiyatlama koşullarından faydalanabilecek.

Kampanya ile işletmelere, aylık üye işyeri ücretleri de yüzde 50 indirimli olarak uygulanacak. Ticari hayatı destekleyerek işletmeleri güçlendirmeyi amaçlayan kampanya kapsamında esnaf, kendilerine özel belirlenmiş fiyat ve ücretleri tercihlerine göre kampanyalı ve blokeli olarak belirlenen seçenekler ile kullanabilecekler. Kampanyaya katılmak için Halkbank şubelerine başvurmak yeterli olacak.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • vatansever 2 ay önce Şikayet Et
    o kadar paranız çoksa adam olunda hisselerinize sahip çıkın ne işiniz var borsada yoksa yeter sülükler sizi kıskanır oldu millette kan bırakmadınız
    Cevapla