THY’nin Almanya seferleri iptal edildi

Türk Hava Yolları (THY), Almanya'da beklenen olumsuz hava koşulları sebebiyle Münih ve Frankfurt kentlerine yarın için planlanan bazı seferlerin iptal ettiğini duyurdu.

GİRİŞ 16.01.2024 23:19 GÜNCELLEME 17.01.2024 11:12
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamada, THY'nin TK1629 sefer sayılı İstanbul-Münih ve TK1630 sefer sayılı Münih-İstanbul seferiyle; TK1593 sayılı İstanbul-Frankfurt ile TK1594 Frankfurt-İstanbul uçuşları iptal edildi. Ayrıca AnadoluJet'in Sabiha Gökçen Havalimanı TK7734 ve TK7735 sefer sayılı Frankfurt uçuşlarıyla, Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan planlanan TK5568-TK5569 sayılı Ankara-Frankfurt-Ankara uçuşlarının da karşılıklı iptal edildiği bildirildi.

KAYNAK: İHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 8
  • Tfchm 3 ay önce Şikayet Et
    Cokkk pahaliii cokkkk
    Cevapla
  • Adil paylaşım ! 3 ay önce Şikayet Et
    Almanyadaki kaolisyon hükümeti çiftçilere zulm ediyor adil paylaşım sloganı yaparak seçimleri kazanan koalisyon ortakları çok yakında emeklilerden de okkalı bir şamar yiyecekler. Scholz hükümeti! Merkel i aratır hale getirdi öyleki Almanlar ve göçmenler Merkeli mumla arıyor.
    Cevapla
  • Erhan 3 ay önce Şikayet Et
    Yolcu az olunca hava şartlarını sebep gösterip iptal ediyorlar böylelikle tazminat ödemeden iki üç yada alternatif uçuşlara yönlendiriyorlar yolcuları koronanın ilk günlerinde böyle yaptı Almanya’ya giden uçağımız iptal sebep korona ama ertesi gün sabah uçağı var isterseniz o uçakla uçun tazminat talep ettim ohal durumu var dediler
    Cevapla
  • Muso 3 ay önce Şikayet Et
    Almanyada şu aralar Trenler bile kalkmıyor havalar aşırı soğuk ondan olabilirmi?
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    inşallah beter olsunlar inşallah
    Cevapla
  • Mehmet Canbolat 3 ay önce Şikayet Et
    Kardeşim lütfen bela okumayın.bugün almanyaya buz yağıyor bu nedenle iptal olabilir. Saygılar sunuyorum.
    Cevapla
  • Müjdeci* 3 ay önce Şikayet Et
    Almanyada 2024 yılı grev yılı olarak kayıtlara gececek gözüküyor.
    Cevapla
  • KÖROĞLU 3 ay önce Şikayet Et
    Beter olsun. ABD'nin uşağı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle