"Filistin İçin Açan İstanbul Laleleri Tezhip Sergisi" açılıyor

15 Temmuz Derneği, KAGEM ve Taksim Camii İslam Eğitim Kültür ve Sanat Vakfı iş birliğiyle düzenlenen “Filistin İçin Açan İstanbul Laleleri Tezhip Sergisi”, 13 Ocak’ta Taksim Camii Kültür Sanat Merkezi’nde açılacak.

"Filistin İçin Açan İstanbul Laleleri Tezhip Sergisi" açılıyor
"Filistin İçin Açan İstanbul Laleleri Tezhip Sergisi" açılıyor
GİRİŞ 12.01.2024 18:47 GÜNCELLEME 13.01.2024 13:27

Taksim Camii Kültür Sanat Merkezi, Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek ve Filistinli kardeşlerimizin yaralarını bir nebze olsun sarmak amacıyla düzenlenen çok anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Taksim Camii İslam Eğitim Kültür ve Sanat Vakfı’nın 15 Temmuz Derneği ve Kadın Aile ve Gençlik Merkezi (KAGEM) iş birliğiyle düzenlediği “Filistin İçin Açan İstanbul Laleleri Tezhip Sergisi”, 13-28 Ocak tarihleri arasında Taksim Camii Kültür Sanat Merkezi’nde ziyaretçilerle buluşacak.

Sergide, Filistin ve sanat aşığı 44 sanatçının yer aldığı “Müzehhibe Hacer Sönmez, Öğrencileri ve Gönül Dostları” grubuna ait eserler yer alacak.

SERGİNİN GELİRLERİ FİLİSTİNLİLERE GİDECEK

“Filistin İçin Açan İstanbul Laleleri Tezhip Sergisi”nin eser satış geliri, her türlü zorlukta inançları ve imanlarıyla tüm dünyaya ibret olan Filistinli kardeşlerimize ulaştırılacak. Sergi, 28 Ocak’a kadar 10.00 ile 18.00 saatleri arasında Taksim Camii Kültür Sanat Merkezi'nde görülebilecek.

Serginin açılışına Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, 15 Temmuz Derneği Başkanı İsmail Hakkı Turunç, Başkan Vekili Tarık Şebik ile Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Varank Arslantürk, Taksim Camii İslam Eğitim Kültür ve Sanat Vakfı Başkanı ve aynı zamanda 15 Temmuz Derneği Danışma Kurulu Üyesi Altan Elmas, KAGEM İstanbul Şube Sorumlusu Esra Aktaş, sergi projesini yürüten Tezhip Sanatçısı Hacer Sönmez ve sergide eseri bulunan diğer sanatçılar katılacak.

KAYNAK: HABER7
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.