THY'den ucuz yurt dışı bileti

Türk Hava Yolları, Doğu Avrupa'ya özel ucuz bilet kampanyası başlattı.

GİRİŞ 12.01.2024 10:27 GÜNCELLEME 12.01.2024 11:29
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Türk Hava Yolları, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına özel başlattığı Doğu Avrupa kampanyasıyla, bölgede 18 noktaya avantajlı fiyatlarla uçuş gerçekleştirecek.

Türk Hava Yolları'nın konuya ilişkin açıklaması şu şekilde:

"Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan kampanyadan yararlanmak isteyen Türk Hava Yolları misafirleri, 21 Ocak 2024 tarihine kadar satın alacakları biletlerle 11 Ocak – 10 Haziran 2024 tarihleri arasında Köstence’ye 119 USD, Bükreş’e 129 USD, Batum’a 139 USD, Budapeşte, Tiflis ve Cluj’a 149 USD, Varna’ya 159 USD, Kişinev, Sofya ve Krakow’a 169 USD, Prag’a 179 USD, Gence ve Nahcivan’a 189 USD, Bakü, Varşova, Riga ve Vilnius’a 199 USD, Tallinn’e 209 USD’dan başlayan fiyatlarla uçuş ayrıcalığı elde edecek.

Kampanya kapsamında geçerli olan fiyatlar, Türk Hava Yolları’nın resmi web sitesi ücretleri olmakla birlikte bilet satış ofisleri ve acentelerde değişiklik gösterebilir."

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Reis 3 ay önce Şikayet Et
    Neresi ucuz ya Amsterdam Ankara temmuz ayi aktarlami gidis donus ucusu bilet basi €742 nasil milli hava yolumuz anlamadim bunlar bizim resmen ulkeye gelmemizi istemiyorlarrrr 4-5 kisilik bir ailenin toplam bilet ucretini siz dusunun
    Cevapla
  • faruk ozer 3 ay önce Şikayet Et
    Ucuz biletlerin hepsini acenteler topluyor vatandaş gene faydalanamıyor
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Sayin THY yetkililerine seslenmek istiyorum! Hersene yaptiginiz yurtdisindan Türkiyeye tatil icin gelen gurbetcilere uyguladiginiz yüksek fiyati artik lütfen durdurun! Normal zamanlarda yapilan ucusla! Okul tatillerinde yapilan ucusun ne farki varda bu kadar bilet fiyatlari ucuyor?? Lütfen ama!! Yapmayin !!
    Cevapla
  • zafer2071 3 ay önce Şikayet Et
    yalan hepsi milletin gidemediği okulların açık olduğu döneme ayarlıyorlar, sıkıysa temmuz ayında yapsınlar
    Cevapla
  • ERKAN KANDEMİR 3 ay önce Şikayet Et
    Balkanlar'da vizesiz gidilebilen ülkelere sakın indirimli bilet satmayın, ama sakın ha.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle