İstanbul Havalimanı 2024'te Avrupa'nın zirvesine yerleşti

İstanbul Havalimanı, yeni yılın ilk haftasında günlük ortalama 1329 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu. İstanbul Havalimanı'nı günlük ortalama 1248 uçuşla Amsterdam Schiphol ile 1230 uçuşla Londra Heathrow havalimanları izledi.

GİRİŞ 09.01.2024 21:41 GÜNCELLEME 10.01.2024 00:29
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Teşkilatı (Eurocontrol) 1-7 Ocak tarihlerine ilişkin Avrupa Havacılık Raporu yayımlandı.

Rapora göre, İstanbul Havalimanı bu dönemde günlük ortalama 1329 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanları arasında ilk sırada yer aldı.

İstanbul Havalimanı'nı günlük ortalama 1248 uçuşla Amsterdam Schiphol ile 1230 uçuşla Londra Heathrow havalimanları izledi.

KAYNAK: AA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • mahmut dereli. 3 ay önce Şikayet Et
    Yemezsen ölmazsin açlıktan sanki chp yönetse ucuz olacak öylemi. İspatı ist la bak bakalım pahalı dedikleri herşeye fahiş zam yaptılar güya ucuzlatacaklardı.
    Cevapla
  • İBRAHİM 3 ay önce Şikayet Et
    Havalimanına bakın bir simidin 180₺ ye satıldığı , zavallı avrupada ki havalimanlarına bakın fiyatlar nasıl, sözde müslümanız ya lafa göre . Bu hükümet yandaşlarını zengin etmekten başka birşey yapmadı
    Cevapla
  • kimkine 3 ay önce Şikayet Et
    Ah ah kemalı zamanında dinlemediniz gitdiniz hiç bir uçakın inmedi yete havalanı yaptınız ne oldu şimdi avrupanın en yoğun havalimanı oldu
    Cevapla
  • patriot 3 ay önce Şikayet Et
    birilerine kapak olsun....
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Almanya dost değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle