'Meclis kararı ile kredi kart aidat iadeleri başladı' iddiasına yalanlama

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı sosyal medya hesaplarından Başkanlığın bina fotoğrafı kullanılarak paylaşılan, "Meclis kararı ile kredi kart aidat iadeleri başladı." iddiasının doğru olmadığını açıkladı

'Meclis kararı ile kredi kart aidat iadeleri başladı' iddiasına yalanlama
'Meclis kararı ile kredi kart aidat iadeleri başladı' iddiasına yalanlama
GİRİŞ 29.12.2023 20:48 GÜNCELLEME 29.12.2023 20:54
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Dezenformasyonla Mücadele Merkezinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, paylaşımların dolandırıcılık amaçlı olduğu ve söz konusu paylaşımlarda yer alan linklerle kullanıcıların kredi kartı bilgilerinin ele geçirilmeye çalışıldığı vurgulandı.

Paylaşım yapan hesap ve link verilen internet sitesiyle ilgili gerekli yasal sürecin başlatıldığına dikkatin çekildiği açıklamada, "Kamu kurum ve kuruluşlarının ad ve logoları kullanılarak yürütülmeye çalışılan dolandırıcılık faaliyetlerine dikkat ediniz. Resmi kurumların açıklamaları haricinde, resmi kurumlar adına yapılan herhangi bir açıklama ve iddiaya itibar etmeyiniz" ifadeleri kullanıldı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • adda 3 ay önce Şikayet Et
    Emekliyim maaşımı ziraaten alıyorum ve itiyaç kredisi almak istiyorum diye gidin ziraat bankasına kredi kartı almak istemiyorum derseniz veremeyiz kredi kartı almak zorundasınız diyorlar'mi demiyorlar mi? Limitmi en az otuz kırk bin
    Cevapla
  • Dava adamı 3 ay önce Şikayet Et
    Devlet bankaları bile aidat alıyor daha ne olsun.
    Cevapla
  • zafergülten 3 ay önce Şikayet Et
    Denizbank a bazen kredi borcumu geciktirdiğim oluyor--artık telofon üstüne telofon,mesaj üstüne mesaj,birde buna ihtar diyerek ettiği telofon ve çektiği mesajlar için 300-400 tl para istiyor.yahu bi kere telofon et,yada mesaj çek yetmiyormu.hergün telofon ve mesaj çekmeye ne luzum var,adeta tehdit ediyor insanı,ödemesen ciğerini sökeriz ha dercesine.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    evet doğru dolandırıcılık yöntemi ancak hala aidat alan bankaların durumu da farklı değil..
    Cevapla
  • DADAŞ 25 3 ay önce Şikayet Et
    bunu ben belki 6 ay önce cimere yazdım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle