Haluk Bayraktar'a gururlandıran ödül! Ülkenin Mareşali takdim etti!

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Etiyopya Onur Madalyası'na layık görüldü. Bayraktar'a ödülü, Etiyopya Genelkurmay Başkanı Mareşal Birhanu Jula tarafından takdim etti.

GİRİŞ 16.12.2023 22:58 GÜNCELLEME 16.12.2023 22:58
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Bayraktar, Etiyopya'nın ulusal ve Hava Kuvvetleri kapasitesinin artırılmasına ve geliştirilmesine sunduğu katkılar nedeniyle prestijli madalyayla ödüllendirildi.

Haluk Bayraktar'a madalyası, Etiyopya Hava Kuvvetlerinin 88. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında başkent Addis Ababa'da düzenlenen törende, Etiyopya Başbakanı Abiy Ahmed Ali'nin huzurunda, Genelkurmay Başkanı Mareşal Birhanu Jula ve Hava Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Yilma Merdasa tarafından takdim edildi.

Haluk Bayraktar, daha önce Azerbaycan, Ukrayna, Burkina Faso, Mali, Kırgızistan ve Kosova tarafından ülkelerine sunduğu katkılar nedeniyle çeşitli madalyalarla ödüllendirilmişti.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 42
  • Abdulbaki 4 ay önce Şikayet Et
    Allahım yolunuzu ve bahtınızı açsın, Allahım sizi muvaffak etsin. Sizi tebrik ediyorum
    Cevapla
  • Hoca Nasrettin 4 ay önce Şikayet Et
    İşe bak ülkesinde muhalefetin bir numaralı düşmanı. Fırsatını bulsalar bu gün asarlar.
    Cevapla
  • Kaan 4 ay önce Şikayet Et
    Allah yolunuzu açık eyleain güç kuvvet versin
    Cevapla
  • Ahmed 4 ay önce Şikayet Et
    Kıskananlar çatlasın.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Heykeli dikilecek adam bu işte...
    Cevapla
  • Solotürk 4 ay önce Şikayet Et
    Onu malüm parti sürekli yapıyor zaten, bence aya sert iniş yapacak roket ismi olsun (haluk roketi)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle