KASTEXPO IFM'de başlıyor

Kastamonu, Türk ekonomisinin yönünü belirleyen KASTEXPO İle 13-16 Aralık'ta heyecan verici bir buluşmaya ev sahipliği yapacak!

KASTEXPO IFM'de başlıyor
KASTEXPO IFM'de başlıyor
GİRİŞ 07.12.2023 11:03 GÜNCELLEME 07.12.2023 11:14

KASTEXPO öncesi açıklamalarda bulunan KASİAD ve KASİAD Genel Sekreteri Cemal Şenol "KASTAMONU, Türk ekonomisinin öncü markalarından biri olarak adını duyurmaya devam ediyor. KASİAD (Kastamonu Sanayici ve İşadamları Derneği), sivil toplumun lider kuruluşlarından biri olarak Türkiye genelinde kurumsallaşma ve markalaşma konularında öncü ve rol model bir misyon üstlenmiştir. Bünyesinde barındırdığı markalar (Kasiad, Kasiad Vakfı, Kastexpo, Sanayi37, Genç Kasiad) ile Kastamonu'da şubesi bulunan ve Türkiye genelinde 25 ilde temsilcilikleri olan bu iş dünyası topluluğu, her geçen gün artan faaliyetleriyle dikkat çekmektedir." dedi.

Bu yıl 13-16 Aralık tarihlerinde düzenlenecek olan KASTEXPO, Türkiye'nin dört bir yanından Ticaret ve Sanayi Odalarının davet edileceği, uluslararası alanda önemli yatırımcıların katılım sağlayacağı bir iş geliştirme sanayi fuarı olacağını belirten Şenol "3. kez düzenlenecek olan fuar, geçmiş yıllardan elde edilen tecrübelerle sanayi ve iş dünyasını bir araya getirecek, ulusal ve uluslararası ticaret ağlarını oluşturarak ülkemizin ekonomisine katkı sağlayacak.

13-16 ARALIK'TA IFM'DE
Kasiad
, genç, dinamik ve heyecanlı yapısıyla işbirliği ve güç birliği ilkesini benimseyerek, yurt içinden ve yurt dışından gelen yatırımcılara rehberlik yapmayı amaçlamaktadır. Bu çerçevede, KASTEXPO'nun Türk ekonomisinin büyümesine ışık tutacak bir platform olacağına inanıyoruz. Fuar, Kastamonu'nun marka ve değerlerini buluşturarak, 13-16 Aralık tarihlerinde IFM CNR Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek." açıklamasında bulundu.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.