AK Partili Akbaşoğlu'ndan asgari ücret açıklaması

Enflasyon mesajı veren AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, asgari ücrete ilişkin açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 30.11.2023 17:22 GÜNCELLEME 30.11.2023 17:24
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

TBMM Genel Kurulunda asgari ücretle ilgili komisyon çalışmalarına başlayacağını belirten AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, ''İşçi, işveren sendikaları ile Çalışma Bakanlığımız hep beraber koordinasyon içerisinde alım gücünü artıracak, enflasyona asla ve kata insanımızı ezdirmeyecek bir sürecin beraber yaşanacağı sonucunu görmüş olacağız. Yılbaşından itibaren de emeklilerimiz ve memurlarımızla ilgili yeni düzenlemelerle, yeni kanun teklifleriyle bu konuda onları enflasyona asla ezdirmeden hayat standartlarını, alım güçlerini daha artıracak bir noktaya hep beraber ulaşacağız'' dedi.

KAYNAK: HABER7
Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    En düşük emekli memur maaşı, askeri ücretin altında kalmamalı.2013 te, memur emeklisi olarak, askeri ücetliden yüzde 40 daha fazla alıyordum.şimdi ise yüzde yüzde 15 altına düştük.Bu adaletsiz ücret sistemi mutlaka düzeltilmelidir.
    Cevapla
  • Erdoğan 5 ay önce Şikayet Et
    Kadınların SGK öncesi doğum borçlanması hakkı verilmesini bekliyoruz
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Indirime gidilsin, şu an o kadar fazla ki insanlar yolunu şaşırdı.
    Cevapla
  • Doğrucu 5 ay önce Şikayet Et
    Boş boş yorumlar sonra her şeye zam.
    Cevapla