Konuya ilişkin Roketsan'ın sosyal medya hesabından açıklamada "Kısa Menzilli Tanksavar Silahımız KARAOK Görev Başında! Silahlı Kuvvetlerimizin gücüne güç katacak KARAOK Kısa Menzilli Tanksavar Silahımız başarılı test atışları ile hedefini tam isabet vurarak sahada gücünü ve teknolojik başarısını bir kez daha kanıtladı" ifadelerine yer verildi.

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün ise "Vuruş modları ve üzerinde bulundurduğu optik sistemleriyle KARAOK'tan kaçış yok. Metehan'ın ruhuyla, taktik sahadaki oyun değiştirici gücümüz KARAOK güvenlik güçlerimizin sadık bir dostu olacak" ifadelerini kullandı.

Dosta güven düşmana korku 

Tek Personel Tarafından Kullanılan Kısa Menzilli At-Unut Tipi Tanksavar Silahı KARAOK, üzerinde yer alan üretimi Kızılötesi Görüntüleyici Başlık sayesinde gece/gündüz görev yapabilecek, portatif bir füze sistemi.

Yorumlar 64 Yorum Var
  • croch34 27.11.2023 13:14
    Ülkemizin kendi imaknaları ile silah ve ekipmanları geliştrimesi hem çok önemli hemde güç olma yolunda önemli bir adım hareketli hedefleri de aynı hassasiyetle vurması dileğiyle.
  • Faruk 27.11.2023 11:33
    "zafer" demişki: "( karaok onun muadili demiyelimde, yolunda diyelim) ". Karaok javelinden 10 kat üstün. Sen israil istihbaratinin notunu düşmüşsün, millete algı operasyonu yapiyorsun. Javelin kimki Karaok olacak. "zafer" kimse istihbaratçı notu düşmüş.
  • selahaddin 27.11.2023 11:32
    insallah , Gazze ismi ile hamasa binlerce verirsiniz
  • MEHMET GÜLER 27.11.2023 10:41
    ALLAH (C.C) Başarılarınızı daim eylesin, dost görünüp kuyumuzu kazmak isteyenler düşünşün
  • adem 27.11.2023 10:23
    güzel çok güzel javelin gibi olmuş patlatmasıda aynı olsa harka olur
Daha fazla yorum görüntüle