TP Petrol Dağıtım'dan hisse açıklaması

TP Petrol Dağıtım AŞ, hisse satışına ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

TP Petrol Dağıtım'dan hisse açıklaması
TP Petrol Dağıtım'dan hisse açıklaması
GİRİŞ 24.11.2023 23:12 GÜNCELLEME 24.11.2023 23:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Şirketten yapılan açıklamada, bazı basın-yayın mecralarında yayınlanan haberlerde, şirketin hisse satışı konusunda görüşmeler yaptığına ve bu görüşmelerde nihai karar aşamasına gelindiğine ilişkin birtakım asılsız bilgi ve iddiaların yer aldığı belirtildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Şirketimizin doğrudan adının geçmesi nedeniyle bu açıklamanın yapılması zorunluluğu doğmuştur. Öncelikle bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını tüm kamuoyunun bilgisine sunmak isteriz. Faaliyetlerine yüzde 100 Zülfikarlar Holding iştiraki olarak devam eden TP Petrol Dağıtım AŞ, her zaman müşterilerine en iyi hizmet ve ürünleri sunmaya odaklanmaktadır. Kamuoyundan, sadece şirketimizden yapılacak açıklamalara itibar edilmesini önemle rica ederiz."

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    youtube ta her videonun basinda bu sahte halka arz reklami var, reisin ve mb baskaninin sesini kopyalamislar Allah bilir kac kisi parasini kaptirdi
    Cevapla