Avrasya Tüneli'nde yeni rekor!

Bakan Uraloğlu, "Dünyada iki kıtayı birbirine bağlayan ilk iki katlı kara yolu tüneli Avrasya; rekorlara doymuyor" diyerek duyurdu. Avrasya Tüneli, 15 Kasım'da 87 bin 399 araç geçişi ile günlük trafik rekorunu kırdı.

Avrasya Tüneli'nde yeni rekor!
Avrasya Tüneli'nde yeni rekor!
GİRİŞ 17.11.2023 09:42 GÜNCELLEME 17.11.2023 09:42
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Avrasya Tüneli, 15 Kasım'da 87 bin 399 araç geçişi ile günlük trafik rekorunu kırdı.Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu.

Paylaşımında, "Dünyada iki kıtayı birbirine bağlayan ilk iki katlı kara yolu tüneli Avrasya; rekorlara doymuyor" diyen Bakan Uraloğlu, "15 Kasım 2023'te 87 bin 399 araç geçişi ile yeni günlük trafik rekorunu kırdık" dedi.

 

Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR 4
  • ismail. 5 ay önce Şikayet Et
    E zaten onun için yapılmıştı
    Cevapla
  • HAYAT 5 ay önce Şikayet Et
    e tabi rekor kırar. merterden köprüyü geçmek 2 saat. en az 4 litre mazot yakar. Oda 160 tl yapar. avrasya 80 tl. daha kârlı
    Cevapla
  • Malatyalı 5 ay önce Şikayet Et
    Cenabı Hak nimetin kadrini bilenlerden eylesin,nankörlerden değil.
    Cevapla
  • Abdullah 5 ay önce Şikayet Et
    Ne guzel köprüleŕide uygun fiyat yapsaniz oralarda rekor kirar bakanim
    Cevapla