SED yardımı ödemeleri yatırıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş “SED hizmetinden yararlanan çocuklarımız için ailelerin hesaplarına Kasım 2023 ödemesi olarak toplam 582 Milyon TL yatırdık" dedi.

SED yardımı ödemeleri yatırıldı
SED yardımı ödemeleri yatırıldı
GİRİŞ 16.11.2023 11:25 GÜNCELLEME 16.11.2023 11:29
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kasım ayı SED yardımı ödemeleri hesaplara yatırıldı. Her ay belirli tarihlerde ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için yatırılan ve çocukların geleceği için destek olması amaçlanan SED yardımı ödemeleri, kasım ayında hesaplara yatırıldı. İşte ayrıntılar.

KASIM AYI SED YARDIMI YATTI MI?

Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) yardımı ödemeleri, ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için her ay düzenli olarak ödeniyor.

Aile ve Sosyal Hizmet Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, SED yardımı ödemelerinin hesaplara yatırıldığını belirtti.

Bakan Göktaş, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için bu ay 582 milyon lira Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yaptıklarını bildirdi.

BAKAN GÖKTAŞ DUYURDU

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için bu ay 582 milyon lira Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yaptıklarını bildirdi.

Göktaş, yaptığı yazılı açıklamada, çocuk politikalarının temelinin aile bütünlüğünün korunması ve çocuğun aile ortamında sağlıklı birey olarak yetiştirilmesi olduğunu belirterek, ihtiyaç sahibi ailelere çocukları için SED ödemesi verdiklerini ifade etti.

Aile bütünlüğünün korunmasına ve çocukların ailelerinin yanında geleceğe hazırlanmasına önem verdiklerini vurgulayan Göktaş, çocukların ekonomik gerekçeler nedeniyle ailelerinden kopmamasını amaçladıklarını bildirdi.

Kimseyi geride bırakmayan toplum vizyonu anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Göktaş, "SED ödemesiyle aileleri yalnız bırakmıyoruz. SED ile ailelerin, çocuklarının temel gereksinimlerini ve eğitim giderlerini karşılıyoruz. Bu doğrultuda, SED hizmetinden yararlanan çocuklarımız için ailelerin hesaplarına Kasım 2023 ödemesi olarak toplam 582 milyon lira yatırdık." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Sevim 5 ay önce Şikayet Et
    Ne kadar bir ev sahibi durumu olan varsa alıyor ihtiyaç sahiplerine gitmiyor
    Cevapla
  • Ramazan 5 ay önce Şikayet Et
    Dogru Söze ne denir
    Cevapla
  • Sevgi 5 ay önce Şikayet Et
    Bizim sed yardımı bu ay yatmadı. On dördü vey on alusında yatıyordu. Yatmadı bu ay. Neden acaba.
    Cevapla
  • dff 5 ay önce Şikayet Et
    10 defa başvuru yaptık hiç ilgi olmuyor dönüş yapılmıyor baktığımızda sonuç red edilmiş Bu sürecin tüm kurumlarda nasıl işletildiğinin incelenmesi gerekiyor
    Cevapla