Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı 38. kuruluş yıl dönümünü kutladı

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB), kuruluşunun 38'inci yıl dönümünü çalışanlarının ve paydaşlarının katılımıyla düzenlenen etkinlikte kutladı.

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı 38. kuruluş yıl dönümünü kutladı
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı 38. kuruluş yıl dönümünü kutladı
GİRİŞ 07.11.2023 19:51 GÜNCELLEME 07.11.2023 19:51

SSB’den yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, yıl dönümü etkinliğinde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin yeni yüzyılını, büyük ve güçlü Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceklerini kaydetti.

'GÜÇLÜ TÜRKİYE'Yİ HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ'

Geçmişten bugüne pek çok dönüm noktasına şahit olan savunma sanayisinin, bugün tam bağımsızlık hedefi doğrultusunda güçlü bir şekilde ilerlediğini, yollarına inanç, emek ve kararlılıkla devam edeceklerini vurgulayan Görgün, "Güçlü, lider Türkiye ve tam bağımsız savunma sanayii için yetkin ekosistemimizle, odaklı üretim anlayışımızla, geleceğin teknolojilerine gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla ve ihracatımız ile emin adımlarla ilerliyoruz. Güçlü Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz. Başkanlığımızın 38. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun." ifadelerini kullandı.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.