“Game Changers Talks’’ serisinin altıncı konuğu Enis Hulli!

İTÜ Çekirdek tarafından hayata geçirilen ve girişimcilik ekosisteminin merak duyduğu konulara yönelik herkese açık gerçekleştirdiği ‘’Game Changers Talks’’ serisinin altıncı konuğu 500 Emerging Europe’un Kurucularından Enis Hulli olacak.

“Game Changers Talks’’ serisinin altıncı konuğu Enis Hulli!
“Game Changers Talks’’ serisinin altıncı konuğu Enis Hulli!
GİRİŞ 01.11.2023 09:14 GÜNCELLEME 01.11.2023 09:14

İTÜ ARI Teknokent tarafından teknoloji girişimlerini desteklemek için kurulan İTÜ Çekirdek Kuluçka Merkezi’nin organize ettiği Game Changers Talks söyleşi serisinin altıncısı 2 Kasım Perşembe günü İTÜ ARI Teknokent’in Kuluçka Merkezi İTÜ Çekirdek ofisinde gerçekleştirilecek.

Girişimcilerin yolculukları süresince elde ettikleri tecrübeleri paylaştığı söyleşi serisinin altıncı haftası Enis Hulli’nin katılımıyla düzenlenecek. Dünya çapında yatırımlar yapan 500 Startups’ın; Türkiye ile çevre ülkeleri odağına alan fonu 500 Emerging Europe’ın Kurucularından Enis Hulli, ‘’Yatırım Süreçleri ve Değerleme’’ başlıklı buluşmada katılımcılara bilgi ve tecrübelerini aktaracak.

Enis Hulli konuşmasında, girişimlerin yatırım alma sürecinde öne çıkarması gereken yönlerini ve yatırımcıların girişimlere bakış açısı konularına değinecek. Ayrıca girişimciler sorularına yüz yüze yanıt alma imkanı bulacak.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.