Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği, indirim kampanyasına destek verecek

Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneğinden (TÜRES), Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın enflasyonla mücadele kapsamında indirim çağrısına destek geldi.

Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği, indirim kampanyasına destek verecek
Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği, indirim kampanyasına destek verecek
GİRİŞ 21.10.2023 02:22 GÜNCELLEME 21.10.2023 02:22
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneğinden (TÜRES) yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen TÜRES Genel Başkanı Ramazan Bingöl, kampanyaya destek olacaklarını belirterek, yeme içme sektörüne yıl sonuna kadar zam yapmama çağrısında bulundu.

Bakan Bolat'ın çağrısına destek sürüyor! İndirim kararı aldılarBakan Bolat'ın çağrısına destek sürüyor! İndirim kararı aldılar

MENÜLERDEKİ BAZI ÜRÜNLERDE İNDİRİM YAPILACAK

Bu karara birçok restoranın destek vermesini beklediğini ifade eden Bingöl ayrıca, temel gıda fiyatlarında yaşanan düşüşler dolayısıyla menülerdeki bazı ürünlerde indirim de yapılacağını bildirdi.

Bingöl, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk ekonomisine önemli katkılar sunmayı sürdüreceklerini belirtti.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • Savcı 6 ay önce Şikayet Et
    Emeklinin restoranda ne işi var. Vallahi ayıp evde makarnayı buldukda restoran kaldı. Şu uygulanan siyaset bitmişliğin vesikasıdır. İnsanlık adına utanç vericidir. Kamu kurumları kutlamalar günler konserler ful paket devam ama emekliye gelince yok. Zalimsiniz vallahi zalimsiniz . Memur emeklisiyim devlet her ay onbirbin TL mi gasp ediyor.
    Cevapla
  • Özcan 6 ay önce Şikayet Et
    Piyasada ölçüyü kaçıranların başında restoranlar geliyor.
    Cevapla
  • Tilki SELİM… 6 ay önce Şikayet Et
    Eker Süzme Yoğurt 900 gr 94,50 TL. Ne güzel indirmişler
    Cevapla
  • Beratoktay 6 ay önce Şikayet Et
    Sayın bakan,bütün marketler açıklama yapmadan önce yıl sonuna kadar kendilerini idare edecek zammı yaptılar açın fiyat hareketlerine bi bakın. Malesef seçimden öncede bu konuda başarınızdınız seçimden sonra bunları belki kapatarak gòzdağı verilir dedik ama fos çıktınız. Sizin onlara kestiğimiz ceza 15bin er tane marketleri olan firmalar için devede tüy bile değil. Vatandaşı dinleyin
    Cevapla
  • Aşık dermani 6 ay önce Şikayet Et
    Merak etmeyin rutin zamlar yapılıyor kim kimi rakıyor herkes kendi adına zam yapıyor işine gelirse diyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle