Benzine 1 lira 48 kuruşluk zam

İsrail-Filistin gerilimi, brent petrolü 84 dolardan 93 dolara kadar çıkardı. Bu da akaryakıt fiyatlarına yansıyor. Geçen gün motorine zam gelmişti. Bu gece de benzinin litre fiyatına 1 lira 48 kuruşluk zam geldi.

GİRİŞ 20.10.2023 09:07 GÜNCELLEME 21.10.2023 09:54
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Orta Doğu'daki gerilim, brent petrolü etkiledi. Brent petrolün varil fiyatı bugün 93 dolara kadar yükseldi. Bu da Türkiye'deki akaryakıt fiyatlarına yansımaya başladı.

21 Ekim'den itibaren geçerli olmak üzere benzine 1 lira 48 kuruşluk zam geldi. Motorinde ise herhangi bir fiyat değişiklik olmadı.

Bu geceki zamdan sonra benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul'da 35,21 TL'ye, Ankara'da 35,86 TL'ye, İzmir'de 35,97 TL'ye yükseldi.

Motorinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul'da 39,58 TL, Ankara'da 40,16 TL, İzmir'de 40,34 TL seviyesinde bulunuyor.

Fiyatlar; iller, ilçeler ve bayiler arasında farklılık gösteriyor.

KAYNAK: NTV
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 19
  • Reis Sevdalısı 6 ay önce Şikayet Et
    Ey Kılıçdaroğlu, istediğin kadar zam yaptırt. Reis'i yıkamayacaksın.
    Cevapla
  • Kartal 6 ay önce Şikayet Et
    Petrol çıktıkça zamlanıyorrr enterasan
    Cevapla
  • Türküm 6 ay önce Şikayet Et
    Dünyanın petrolü sadecene İsrail'denmi geliyor İsrail nakadar yerki sıksan bitanker çıkmaz zulmu yapan çocukları öldüren katliam yapan aciz bir köy onun yüzünden eziyet çekiliyo
    Cevapla
  • Qwerty 6 ay önce Şikayet Et
    Yarında savaş ekonomisinden dolayı emekli maaşlarına zam verneyecek Sayın Şimşek. Ohh.
    Cevapla
  • Emekli Memur 6 ay önce Şikayet Et
    Allah korkusu olmayınca böyle oluyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle