Tekfen'de üç yeni şirket kuruluyor

Tekfen Holding, yenilenebilir enerji, varlık ve taşınmaz yönetimi alanında yeni şirket kurulması kararı aldı. Holding ayrıca 'Tekfen Derince A.Ş.' unvanlı yeni bir bir şirket daha kuracak.

Tekfen'de üç yeni şirket kuruluyor
Tekfen'de üç yeni şirket kuruluyor
GİRİŞ 22.09.2023 09:19 GÜNCELLEME 22.09.2023 09:19

Tekfen, holding bünyesine yeni şirketler katılması kararı aldı.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre holdingin yönetim kurulu, yenilenebilir enerji çözümleri konusunda faaliyet göstermek üzere "Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri A.Ş." unvanı ile 10 milyon TL tutarındaki sermayesinin tamamı holding tarafından taahhüt edilecek bir şirket kurulmasına karar verdi.

Holding ayrıca bünyesindeki gelir getiren ve gelir getirme potansiyeli taşıyan taşınmazların yeni kurulacak olan "Tekfen Varlık ve Taşınmaz Yönetimi A.Ş." şirketine devri için gerekli işlemlerin başlatılmasını kararlaştırdı.

Son olarak holding şirketlerinden Tekfen İmalat ve Mühendislik A.Ş.'nin Derince'deki arsasının ve üzerinde yer alan fabrika binasının, kısmi bölünme yöntemiyle yeni kurulacak olan ve sermayesi Tekfen İnşaat ve Tesisat AŞ tarafından taahhüt edilecek "Tekfen Derince A.Ş."ye aktarılmasına karar verildi.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.