Bakan Özhaseki: Katar ile iş birliğine devam edeceğiz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, New York'ta Katarlı mevkidaşıyla görüşmesinde, "Katar ile her zaman güçlü bir iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Bakan Özhaseki: Katar ile iş birliğine devam edeceğiz
Bakan Özhaseki: Katar ile iş birliğine devam edeceğiz
GİRİŞ 20.09.2023 15:57 GÜNCELLEME 20.09.2023 16:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Birleşmiş Milletler'in 78'inci Genel Kurulu'na katılmak üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın heyetiyle Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Katar Çevre ve İklim Değişikliği Bakanı Şeyh Faleh Bin Nasser Bin Ahmed Bin Ali Thani ile bir araya geldi.

New York'ta Türk Evi'nde gerçekleşen görüşmede, Türkiye ve Katar arasında çevre konusunda yapılabilecek yeni iş birlikleri ve Türkiye'nin 'Sıfır Atık' projesi ele alındı. Bakan Özhaseki,

"Saygıdeğer Emine Erdoğan Hanımefendi'nin himayelerinde bir dünya markası haline gelen 'Sıfır Atık' hareketimiz başta olmak üzere çevre projelerimizi, iklim değişikliğiyle mücadelede attığımız ve ortak evimiz dünya için hayata geçireceğimiz adımları anlattık; tecrübelerimizi paylaştık.

Tarihi ve kültürel bağlarımızın olduğu dost ve kardeş ülkemiz Katar ile her zaman güçlü bir iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Katarlı Bakan Thani ise gelecek ay Türkiye'ye ziyarette bulunacağını belirtti.

KAYNAK: DHA
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR 2
  • KamuMühendisi 7 ay önce Şikayet Et
    Eskiden bir Kamu Mühendisi 4 katı asgari ücret, 2.5 katı düz memur ücreti alırdı. Kamu Mühendisinin eski itibar ve maaş iyileştirmesini istiyoruz.
    Cevapla
  • sami 7 ay önce Şikayet Et
    Size katılmamak mümkün değildir ben Kamuda Personel Müdürü olarak görev yapıyorum inanın ilk okul mezunu işçiler, temizlik personeli ve güvenlik personeli benden fazla maaş alıyor hiç bir sorumlulukları ve imza yetkileri yok
    Cevapla