11 şirketin notuna revize

Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Türkiye'nin kredi notu görünümünün yükselmesinin ardından bazı şirketlerin de görünümünü revize etme kararı aldı.

11 şirketin notuna revize
11 şirketin notuna revize
GİRİŞ 18.09.2023 13:23 GÜNCELLEME 18.09.2023 13:23
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fitch 11 Türk şirketine yönelik karar aldı. Fitch, Türkiye'nin kredi notu görünümünü geçtiğimiz günlerde durağana yükseltmişti. Buna paralel olarak bazı Türk şirketlerinin notları da revize edildi.

Arçelik, Aydem, Emlak Konut, Pegasus, OYAK, THY, Şişe Cam, Türk Telekom, Turkcell, Ülker ve Rönesans GYO'nun not görünümü durağana yükseldi.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • ismail 7 ay önce Şikayet Et
    O değilde seni dış fonlarla beslemişler
    Cevapla
  • Qwerty 7 ay önce Şikayet Et
    Aslanlar be. Borsa da coşsun, koşan yakalasın diyorsunuz yani. Hadi len işinize bakın. Durağan mis vs vs. Sizi notunuz eksi 1500 olmuş. Hâlâ konuşuyorsunuz. Beslediler değil mi sizi. Yem meselesi.
    Cevapla
  • vatandaş 7 ay önce Şikayet Et
    iklim krizi ve karbon ayak izi anlaşmalarına imza attık, G20 toplantısında tek dünya tek devlet tek din anlaşmasına herhalde onay vermişizdirde ondan bu iyilik güzellik
    Cevapla