Haber7 Güvenlik Analisti Dr. Eray Güçlüer Hisar ve Siper hava savunma sistemlerinin TSK'ya katacağı gücü tek tek anlattı.Güçlüer ayrıca Siper hava savunma sisteminin hedefe gönderdiği füzenin ulaşım süresini duyunca Türkiye'nin ne kadar büyük bir atılım yaptığını gözler önüne sermiş oldu.İşte yerli ve milli hava savunma sistemlerinin detayları...

Yorumlar 38 Yorum Var
  • Türkoğlu 05.09.2023 10:21
    Birincisi elektronik harp. Düşman, silah araç gereçlerimizle bağlantımızı kesmeye çalışacak savaş anında. Bu atom bombasından bile önemli. İkinciside Rusyanın bile mühimmat sıkıntısı yaşadığını yazıyor gazeteler. Aman yarın ne olacağı belli olmaz. Tedbirimizi almamız lazım.Bu konular çok önemli. Emek verenlerin ellerine gönüllerine yüreklerine sağlık.
  • malkoçoğlu 05.09.2023 08:52
    Allah tüm mühendislerimizden razı olsun.Ellerine emeklerine zekalarına sağlık Türkiye süper güç olacak şanlı Türk ordusu Allahın adaletini yeniden yeryüzüne yayacak.Çok az bir süre sonra Türkiye posta koymaya başlayacak inşallah hemde en ağa babalarına.
  • zafer42 05.09.2023 08:42
    Süper Ellerinize Saglik,Insallah dahada iyisinisi insallah Bekliyoruz
  • Trabzonlu 05.09.2023 07:54
    Emeği geçen herkesten Allah milyonlarca kez razı olsun. Bu işler Vatan sevgisiyle imanla oluyor. Destek verildiği zaman yapayacağımız yok demekki. Bu haberleri okudukça mutlu oluyoruz. Gururlanıyoruz.
  • MEHMET 05.09.2023 00:35
    Aselsan rumuzlu yorumcu anladiğiM küçük görmen için ulan gunun şarlarinda nuri demirağ yapti batırdınız nuri killigil (PAŞA) kendi imkanlariyla silah fabrikasi kurdu havaya uçurttunuz Vecihi hürküş sinamalarda dalga çelien figur olarak seneryolaştirdiniz. bunlar yaklaşik 85 /90 yil önce yapilanlar. hemde devletten destek almadan yönetim kendi almadiği gibi satmalarinada İZİN VERMEDİ.
Daha fazla yorum görüntüle