Mehmet Şimşek, Japon şirket temsilcileri ile buluştu

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Japon şirket temsilcileri ile bir araya gelerek Türkiye'ye yönelik yatırımın artışı ile ilgili temas kurdu.

Mehmet Şimşek, Japon şirket temsilcileri ile buluştu
Mehmet Şimşek, Japon şirket temsilcileri ile buluştu
GİRİŞ 16.08.2023 16:52 GÜNCELLEME 16.08.2023 17:24
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Japonya'nın Türkiye Büyükelçisi Takahiko Katsumata ve bazı Japon şirketlerinin temsilcileri ile görüştü.

Mehmet Şimşek. Japon yetkililerle yatırım olanaklarını konuştu.

Görüşmenin ardından Japonya'nın Türkiye Büyükelçisi Takahiko Katsumata'nın sosyal medya hesabından bir açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada, Bakan Şimşek ile bazı Japon şirketlerinin temsilcileri ile bir araya geldiğini duyuruldu.

"TÜRKİYE'YE YÖNELİK YATIRIMIN ARTIŞI KONUŞULDU"

Türkiye'ye yönelik yatırımın artışı için çok verimli fikir alış verişlerinde bulunulduğu vurgulanan açıklamada şu sözler yer aldı:

Büyükelçi Katsumata, 15 Ağustos 2023 tarihinde Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek ile çeşitli Japon şirketlerinin temsilcilerini resmi konutuna davet etmiştir. Görüşmede Türkiye'ye yönelik yatırımın artışı için çok verimli fikir alış verişlerinde bulunulmuştur.

KAYNAK: AA
Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • C.M. 8 ay önce Şikayet Et
    Hiçbir şey ifade etmiyor, benim için. Memur emeklilerine attığınız tarihî kazıktan sonra size hiçbir şekilde inanmıyorum, güvenmiyorum. Dolayısıyla size artık oy vermeyeceğim. Benim için bu hükümet, bitmiştir.
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Emekliye gelince yok dimi, lütfen emekliye kulak verin, emekli perişan..
    Cevapla
  • Kamil 8 ay önce Şikayet Et
    Deniz Yosunu üretimi , Midye , Deniz Salyangozu , Yengeç , Orkinos avcılığı , Akdeniz ve Okyanuslarda ortak balıkçılık faaliyeti yürütebiliriz . Nükleer teknoloji , İnşaat , Yeşil Enerji , Tarım , Uzay ve uydu teknolojisi , Savunma Sanayi insansız SİHA geliştirilmesi , Finans konularında işbirliği yapabiliriz .
    Cevapla
  • Vatandaş 8 ay önce Şikayet Et
    Hayırlısı
    Cevapla
  • Vatandaş 8 ay önce Şikayet Et
    Hayırlısı
    Cevapla