ROKETSAN Genel Müdürü Murat İkinci, İDEF23 fuarında Haber7 özel açıklamalarda bulundu. 

İkinci'nin açıklamaları şöyle:

"İDEF bizim için çok önemli fuarlardan bir tanesi. Burada ilk kez sergilediğimiz ürünlerimiz var, bunlardan bir tanesi de MAM-T yeni versiyonları ve MAM-L'nin yeni versiyonları. Operasyonlarda ağırlıklı olarak bu mühimmatlarımız kullanıyor. Bu yıl geliştirdiğimiz MAM-T ve MAM-L'nin görüntüleyici başlıklı versiyonlarını ürettik. Bu ne anlama geliyor, füze havada uçarken hedef ile ilgili görüntüyü platform üzerinden yer kontrol birimine aktarıyor ve bu daha yoğun atış kabiliyetini kazandırıyor. Bununla beraber akıllı mühimmatlarla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. 

Özellikle Orta Doğu'dan Uzak Doğu'dan Avrupa'dan da Türk Sanayi ürünlerine ilgi var. ROKETSAN olarak dünyanın her yerine ürün ihraç eden noktaya ulaştık. Bu ürünlerin kendilerini kanıtlamasıyla birlikte uluslararası pazardaki payları artıyor."

Yorumlar 10 Yorum Var
  • ahmet 27.07.2023 14:26
    bazı arkadaşlar hemen atlamış Bayraktar diye. Roketsan başka Bayraktar başka . Bu kadar ön yargılı olmayın.. karıştırmayın. ikisinin de savunma sanayimizde yeri ayrı tartışılmaz. Fakat olayı tek kişiye, tek kuruma bağlamayalım.
  • Türk 27.07.2023 14:10
    Tamamen yerli ve milli olana dek durmak yok yola devam Allah ın izniyle..
  • R.Yılmaz 27.07.2023 12:09
    Bu adamın beynine hayranım. Rabbim BAYRAKTAR ailesinin sırtını yere getirmesin. Rabbim başarı ve gayretlerini artırsın. Ülkemiz için çok büyük işler başardılar. Dualarımız sizlerle....
  • Aytek 27.07.2023 11:16
    Allah yar ve yardımcınız olsun yiğitler
  • ÖNCE VATAN 27.07.2023 11:00
    Türkiye CUMHURİYETİ. = RECEP. TAYYİP. ERDOĞAN.
Daha fazla yorum görüntüle