263 şehit yakını, gazi ve gazi yakını, kamuya atanacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca kamu kurum ve kuruluşlarına 263 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması yapılacak.

GİRİŞ 09.07.2023 14:38 GÜNCELLEME 09.07.2023 15:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre; 11 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleşecek törenle 263 şehit yakını, gazi ve gazi yakınına istihdam imkanı verilecek.

 Noter huzurunda gerçekleşecek törende, hak sahiplerinden 82'sinin ataması öğrenim durumları itibarıyla avukat, biyolog, çocuk eğiticisi, çocuk eğitimcisi, diş tabibi, fizikçi, hemşire, mühendis, odyolog, öğretmen, redaktör, programcı, psikolog, sağlık teknikeri, sosyolog, teknisyen ve tekniker unvanlı kadrolara atamaları yapılacak. Bugüne kadar kamuda istihdamı sağlanan şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarının toplam sayısı 48 bin 819'a ulaşacak.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Vatandaş 6 ay önce Şikayet Et
    Atanmalarına itiraz yok güzel olur eyvallah lakin okullara atıyorunuz arkasından bakanlık yazı gönderiyor temizlik yapmayacak onu bunu yapmayacak yav adam hizmetli yada memur.İşçi bunu yapmayacaksa okullara değilde diğer kurumlara atanması daha güzel olmazmı.Sekizyüz çocuğun sınıfı,lavabosu,koridoru nasıl temizlenecek hijyen sağlanacak.Bu ciddi mühim bir konudur yetkililer dikkat etmeli
    Cevapla