Kırsalı kalkındıracak projelere 1 milyar 222 milyon TL hibe desteği

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, kırsalı kalkındıracak projelere 1 milyar 222 milyon TL hibe desteği sağlayacaklarını duyurdu.

Kırsalı kalkındıracak projelere 1 milyar 222 milyon TL hibe desteği
Kırsalı kalkındıracak projelere 1 milyar 222 milyon TL hibe desteği
GİRİŞ 25.06.2023 11:24 GÜNCELLEME 25.06.2023 11:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Kırsalı kalkındıracak projelere 1 milyar 222 milyon TL hibe desteği sağlayacağız. Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi kapsamında projeleri uygun bulunan ve hibe almaya hak kazanan üreticilerimize hayırlı olsun. Türkiye Yüzyılı, üretimin ve üreticinin yüzyılı olacak" ifadelerini kullandı.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 1
  • Mizah 10 ay önce Şikayet Et
    Arkadaş verdiğiniz krediler ülkeye menfaat sağlıyorsa helali hoş olsun. Ama verilip takip edilmiyor carcur ediliyor birileri zengin ediliyorsa verene de alana da haram zıkkım olsun. Verdiğiniz parayı iyi takip edin o para benim param milletimin parası.
    Cevapla