Faiz kararı sonrası Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'dan kritik hamle!

Son dakika haberi... Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, bugün İstanbul'da banka yöneticileriyle buluşacak.

GİRİŞ 23.06.2023 07:41 GÜNCELLEME 01.07.2023 16:42
Bu Habere 207 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın banka yöneticileriyle yapacağı toplantıda bankacılık sektörünün sorunları ele alınacak.

Erkan, bankacıların talep ve sorunlara çözüm önerilerini dinleyecek.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 207
  • turgut 10 ay önce Şikayet Et
    faizcilik melanettir
    Cevapla
  • fatih 10 ay önce Şikayet Et
    piyasadaki hainler, fırsatçılar ve 3 banka adam gibi denetlenmezse dolarda düşmez enflasyonda. asgari ücret alınmadan herşey zamlandı. faiz yükseldi ne oldu. dolar ne oldu. tefeci ve faizcler dolarcılar bayram havasında. mb başkanı burayı abd ve ab halkı gibi ahlaklı bir yer sanıyor. malesef bu ülke fırsatçılar tembeller ahlaksızlar ülkesi malesef.
    Cevapla
  • Müslüman Türk 10 ay önce Şikayet Et
    İnsanın kendi ne ise herkesi de kendi gibi bilir görürmüş ABD ve AB halkını ahlaklı kendi halkını ahlaksız ve tembel görmek tam bir akıl vicdan tutulmasıdır serzenişinizde haklı olabilirsiniz lakin bu ithamlar kabul edilir değil
    Cevapla
  • Sssss 10 ay önce Şikayet Et
    Bizde serbest piyasa tok başıboş piyasa var alış veriş merkezlerini yeşil mavi sarı kırmızı etiketlerle etiketleyin gerisine karışmayın o zaman yeşil eriket için ne taklalar atılacak seyredin
    Cevapla
  • malatya balabanlı 10 ay önce Şikayet Et
    Faiz belası bir işe yaramaz . Üretim , istihdam . Üretim dedim katma değerli üretim . Tarımda işlenmiş ürün mesela . Patates i işleyip sekiz on kata satılabiir . Cibsler niye yabancı marka uerli niye yok . Keza makine yeknoloji yatırımı bu da önemli . Savunma sanayi gibi . Velhasılı üretim , tasarruf , istihdam , japonya , kore gibi neden onlerdan örnek almıyoruz .
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Dolar da altında cok saglam düşecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle