Benzine ve motorine zam geldi: Fiyatlar pompaya yansıdı

Benzinde 2 lira 70 kuruş, motorinde 1 lira 37 kuruşluk zam, bu gece yarısından itibaren pompa fiyatlarına yansıdı. Zammın ardından, İstanbul'da motorinin litre fiyatı 22,11 liraya, benzinin litresi ise 23,99 TL'ye çıktı.

GİRİŞ 09.06.2023 08:06 GÜNCELLEME 09.06.2023 09:47
Bu Habere 127 Yorum Yapılmış

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

NTV'de yer alan habere göre; bu gece yarısından itibaren benzine 2 lira 70 kuruş, motorine ise 1 lira 37 kuruşluk zam geldi. Söz konusu yeni zamlar pompaya yansıdı.

Zammın ardından güncellenen akaryakıt pompa fiyatlarına göre;

İstanbul'da motorin litre fiyatı 22,11 liradan, benzinin litresi ise ortalama 23,99 liradan satılıyor.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 127
  • Hakan 10 ay önce Şikayet Et
    Her zaman seninleyiz Recep Tayyip Erdoğan
    Cevapla
  • Mustafa kemal 10 ay önce Şikayet Et
    Bunlar iyi günleriniz.
    Cevapla
  • Reis 10 ay önce Şikayet Et
    Bakıyorum troller saldırmaya başlamış sanki zillete ittifakı gelince her şey düşecek mi zanneden cahiller bazan düşer bazen çıkar siz olsaydınız Türkiye yok olacaktı .
    Cevapla
  • Fakirullah 10 ay önce Şikayet Et
    İnadına reis ölümüne reis çatlayın algı yapan insanlar boşa kürek çekmek te idrakına varamıyolar
    Cevapla
  • Bilen varmı 10 ay önce Şikayet Et
    Seçim bitince petrol bitti nerede bu petrol kuyuları
    Cevapla
  • Vatandaş 10 ay önce Şikayet Et
    Oo koftiden sogan ekmekciler cikmiş hadi kardesim hadi baska kapiya yemezler ,tum Türkiye tek vucut zamlara karsi ,yalandan gelip buralara yazmayin inandirici degil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle